Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Džoni Dep gradi brvnaru na Mećavniku
15.01.2010.
Izvor: Press Online

Džoni Dep gradi brvnaru na Mećavniku
Zbrka.com

Slavni holivudski glumac Džoni Dep, koji ovih dana boravi na Mećavniku kod Mokre Gore kao specijalni gost festivala Kustendorf, oduševljen je tim planinskim predelom i planira da u Srbiji gradi kuću! Kako saznaje Press, Dep se kod meštana raspitivao o kupovini zemljišta.

- Dep je tokom šetnje pričao sa meštanima Mokre Gore koji rade u Drvengradu. Dopala mu se njihova neposrednost, iako se sa nekima jedva sporazumevao. Kod jednog meštanina raspitivao se da li je to zaštićeno područje, ili se može kupiti zemljište za planinsku brvnaru - kaže izvor Pressa iz Drvengrada, i dodaje:

- Depa je naročito oduševio pogled na planinske predele Tare i Zlatibora. Rekao je da ga to podseća na divlje predele Severne Amerike.

Džoni Dep se već odomaćio na Mećavniku. Juče je, nakon podužeg spavanja u Kusturičinoj kući, odgledao film „Arizona drim", u kome je glumio pre 17 godina, a zatim se družio sa studentima filmskih akademija - učesnicima festivala Kustendorf.

Glumac se trećeg dana boravka u Srbiji sasvim „otkravio": na sopstvenu inicijativu deci je podelio autograme. Jedan student filmske akademije iz Beograda, koji se pridružio deci da bi od Depa dobio autogram, rekao je za Press da je Džoni bio veoma raspoložen za razgovor. On navodi da je stekao utisak da protokol glumca zapravo ima zaduženje da malo „koči" njegove improvizacije.

- Pitao me je čime se bavim. Čak ga je zanimalo kakve bih filmove želeo da snimam. Nisam stigao da mu odgovorim, Depovi ljudi su mi ljubazno mahnuli da se sklonim - rekao je student.

Srpska nova godina proslavljena je na festivalu Kustendorf skromnije nego što je većina očekivala - jednoipočasovnim koncertom grupe „Global Krajner" iz Austrije. Nakon toga su, već oko dva sata izjutra, u sali bioskopa „Prokleta avlija" upaljena svetla kao znak za „razlaz".

Koncertu su prisustvovali i domaćin festivala Emir Kusturica i Džoni Dep, koji su odlučili da svirku prate kao u pozorištu, mirno sedeći u VIP zoni bioskopa. Kusta i Dep nastavili su provod u intimnom ambijentu kuće slavnog režisera.

Kako je najavljeno, danas će Dep napustiti Mokru Goru i Srbiju. Odlazak Depa rastužiće njegove brojne obožavaoce, koji se već danima okupljaju u Drvengradu kako bi ga videli makar na trenutak.

Festival, koji je pre svega poprište kreativnog susreta mladih i iskusnih filmadžija, ući će u svoj uobičajeni kolosek. Posle Depa, u fokus festivala postepeno ulaze i drugi filmski umetnici - briljantni tursko-nemački režiser Fatih Akin, ruski autor Pavel Lungin, iranski umetnik Ašgar Farhadi...

Danas je na programu film „Vreme koje preostaje" Elije Sulejmana, palestinsko-izraelskog režisera koji će održati radionicu za studente.

Iako je Kusturica naveo da je ulaz na projekcije i koncerte festivala Kustendorf besplatan, posetioci ipak moraju da plate kartu za ulazak na samo područje Drvengrada, koja košta 180 dinara.

Među brojnim javnim ličnostima koje su posetile Kustendorf bili su Matija Bećković, Marija Maćić, Goran Karić, Nele Karajlić, Ljiljana Blagojević, Vuk Kostić, Zoran Cvijanović...

Dep i Kusta ne vole kamere

Fotografisanje Džonija Depa i Emira Kusturice na proslavi Srpske nove godine nije bilo moguće, iako o ovome fotoreporteri nisu bili obavešteni pred koncert.

Fotografu Pressa, koji je pokušao da fotografiše slavan tandem, Kusturica je poručio: „Ajde, ljudi, sklonite se, čovek se oseća kao u kavezu".

Nakon pomirljivog komentara fotoreportera da je nameravao da napravi samo jednu fotografiju i da će se skloniti, Kusturičin sin Stribor osornim tonom je poručio: „Nema rasprave, skloni se!"

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Yahoo pred promenama
Yahoo pred promenama
Play - Survivor 2009 - Aleksandar Krajišnik Pobednik?
Survivor 2009 - Aleksandar Krajišnik Pobednik?
Play - Maskirani Nole hara Parizom
Maskirani Nole hara Parizom
Play - Kakvo salo Selma ima
Kakvo salo Selma ima
Play - Džet set kafedžije
Džet set kafedžije
Play - Slaviša iz Velikog Brata - SUDBINA ME SPASLA OD SMRTI!
Slaviša iz Velikog Brata - SUDBINA ME SPASLA OD SMRTI!
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt