Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Džet Set 2 - Đani terminator
05.12.2009.
Izvor: Alo

Džet Set 2 - Đani terminator
Zbrka.com

Vanzemaljci prekidaju sednicu Skupštine Srbije baš u trenutku potpisivanja ugovora o priključenju Evropskoj uniji. Naime, trag njihovog nestalog broda dovodi čitavu vanzemaljsku imperiju do planete Zemlje.

 

Čvrsto rešeni da saznaju šta se dogodilo, pronalaze crnu kutiju i otkrivaju da su čobani s brdovitog Balkana, predvođeni Sejom Kalačem i Bobanom Zdravkovićem, odgovorni za uništenje njihovog broda, pa odlučuju da se osvete.

Ovako počinje novi, dugoočekivani nastavak kultnog animiranog filma „Džet-set 2“, koji i ovog puta potpisuje Nenad Mitić.

- Zasad se na internetu pojavila najava gde je kao terminator prikazan Đani Ćurčić.

Naime, budući da Zemlja visi na ivici propasti, jedina nada za njen spas je Med Fok C-2000, terminator koga su iz budućnosti poslali preživeli pobunjenici s misijom da zaštiti glavne čobane i uz njihovu pomoć zaustavi vanzemaljsku imperiju.

Vanzemaljci žele da se osvete tako što će uništiti celu planetu, međutim, ne znajući koliko su čobani jaki, odlučuju da ne napadnu odmah, već da njihovom gospodaru Tadiću i ostalim svetskim liderima (Obama, Solana…) postave ultimatum.

U roku od 24 časa, svi čobani moraju biti uhvaćeni i u zvučno izolovanom kontejneru isporučeni u svemir ili će planeta Zemlja biti uništena.

Preplašeni svetski lideri daju se u akciju hapšenja i ne sumnjajući da srljaju u propast jer će na taj način ostati bez jedine odbrane od vanzemaljaca - prepričava nam naš sagovornik radnju crtaća čiji je prvi deo javnost proglasila srpskim odgovorom na američki „Saut Park“.

- Ne bih baš da otkrivam sve detalje, trenutno radimo preprodukciju, a posle Nove godine ćemo prionuti na posao da bi film bio završen i, nadam se, prikazan u bioskopima tokom 2010. godine.

Trenutno tražimo producenta, budući da će ovo biti dvosatni film, a ne kao prethodni od četrdesetak minuta - rekao nam je Mitić. Kada smo pozvali Seju Kalača i zamolili ga za izjavu, pomenuli smo mu i ovu informaciju.

- Radujem se što su moj lik iskoristili za nastavak filma, ipak, želeo bih da učestvujem u svojoj sinhronizaciji, pošto prošli put nisam bio baš zadovoljan. Mogli bismo da se dogovorimo da im ja budem producent - rekao je Kalač za „Alo!“.

Njegov „saborac“ iz filma Boban Zdravković kaže da mu je veoma drago što i u nastavku „Džet-seta“ spasava svet.

- Nije mi skočila popularnost posle prvog dela jer su me uvek promovisale moje pesme, ali mi je drago što su za mene čuli i drugi koji nisu, baš zahvaljujući tom filmu - rekao je Zdravković.

Đani: Više sam vanzemaljac

Saša - Đani Ćurčić nam je rekao da bi autore „Džet-seta“ mogao da upozna s producentima američkog „Saut Parka“.

- Iako nemam pojma o čemu se radi u filmu, za sebe bih više rekao da sam vanzemaljac, a ne terminator, tako se osećam. Ko zna da li mogu da spasem Zemlju od njih jer ne znam kako bih to uradio. Spasao bih sebe da znam - rekao nam je Đani.

 

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Ana Nikolić - Ućebana
Ana Nikolić - Ućebana
Play - Mitrović u bolnici igra fudbal i svira
Mitrović u bolnici igra fudbal i svira
Play - Kole ostavio Miu Zečević?
Kole ostavio Miu Zečević?
Play - Farma - Najveće odvale
Farma - Najveće odvale
Play - Suzana Mančić vodi Bingo
Suzana Mančić vodi Bingo
Play - Ceca upola cene
Ceca upola cene
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt