Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Dvorjani večeras ulaze u zamak
23.01.2011.
Izvor: Press Online

Dvorjani večeras ulaze u zamak
Zbrka.com

Posle nedelju dana boravka u takozvanoj kući za građanstvo, učesnici rijalitija „Dvor" večeras će se napokon useliti u kraljevsku palatu, to jest dvor, i započeti pravu borbu za nagradu od 50.000 evra.

Spektakularnom žurkom, na kojoj će, kako nezvanično saznajemo, biti i specijalnih gostiju iz estradnog krema, takmičari će biti dočekani u velelepnom zdanju, u kojem se ipak neće predugo zadržati.

Naime, prema propozicijama takmičenja, posle žurke takmičari će se vratiti u staru kuću kako bi izabrali kralja i kraljicu, sluge, dvorsku ludu i zadužili „zlatnike" kojima će međusobno trgovati i kupovati naklonost jedni drugih, ne bi li posle toga ponovo spakovali stvari i vratili se u dvor, u kojem će provesti preostalih šest nedelja takmičenja.

Inače, kako se šou zahuktava, i kako već polako padaju maske, takmičari su otvoreno krenuli sa lobiranjem za najznačajnije funkcije na dvoru, to jest za titulu kralja i kraljice, u čemu prednjači Dejan Milićević, koji šurujući sa Lepom Lukić pokušava za sebe da izdejstvuje ulogu monarha, ne štedeći pri tom takmičare koji mu, iz samo njemu znanih razloga, nisu po volji, pre svega pevačice Tamaru Todevsku i Miku Kostić.

Naravno, nije Milićević jedini koji zakuvava čorbu „dvorjanima" jer u ništa manjem sukobu sa većinom učesnika nije ni eks folk zvezda Lana, koja drži korak u broju provokacija i zasad još sitnih čarki.

Što se famozne ljubavi između mlade „Grandove" zvezde Joce Stefanovića i manekenke Nine Vorkapić tiče, sagovornik „Pressa" blizak produkciji tvrdi da od toga nema ništa, što je i sam pevač potvrdio u razgovoru sa ukućanima, rekavši da je svestan da manekenka samo želi da se preko njega domogne lakih poena i naklonosti publike, ali da joj on neće pružiti to zadovoljstvo, mada je, kako priznaje, devojka po njegovom ukusu.

No, ono što manekenki neće poći za rukom svakako hoće slovenačkoj voditeljki Urški Čepin, koja je masovno zaludela muškarce u „Dvoru" i za sebe obezbedila siguran opstanak u šouu, barem za još neko vreme.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Nataša Bekvalac - Za doček u Bečićima
Nataša Bekvalac - Za doček u Bečićima
Play - Pink na sudu
Pink na sudu
Play - Dejan Stanković - Imao sam seks na Farmi
Dejan Stanković - Imao sam seks na Farmi
Play - Marija Šerifović - Odvaljivanje
Marija Šerifović - Odvaljivanje
Play - Seka aleksić izbačena iz diskteke u Štutgartu
Seka aleksić izbačena iz diskteke u Štutgartu
Play - Maca - Ćeranići poljubite me u rektum
Maca - Ćeranići poljubite me u rektum
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt