Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Dvor - Ćemo završio u bolnici posle svadje sa Bojanićem (Video)
15.02.2011.
Izvor: Kurir Info | Press Online

Dvor - Ćemo završio u bolnici posle svadje sa Bojanićem (Video)
Zbrka.com

Posle verbalnog sukoba sa Milošem Bojanićem, Amel Ćemić pao u nesvest zbog povišenog krvnog pritiska prouzrokovanog stresom! Posle intervencije Hitne pomoći pevač je prevezen u bolnicu, gde mu je ukazana lekarska pomoć.

Poznati beogradski klupski pevač Amel Ćemić Ćemo završio je u bolnici u utorak rano ujutru posle verbalnog sukoba koji je imao sa folkerom, trenutnim kraljem „Dvora" Milošem Bojanićem. Nakon detaljnog pregleda i ukazane pomoći lekari su ustanovili da je pevaču usled velikog stresa skočio krvni pritisak, što je moglo biti fatalno po njega.

Drama je počela posle večere koju su za svoje podanike upriličili kralj i kraljica, a tom prilikom zatražili su od svakog takmičara da se izjasni koliko je zadovoljan njihovom vladavinom. Prvi se javio Ćemo i istakao da bi najradije voleo da vidi kraljevu smrdljivu glavu u WC šolji, a kraljicu u svinjcu, nakon čega je Bojanić prokomentarisao:

- Ti ćeš biti velika zvezda, koliko ja vidim, jer si jako lepo vaspitan. Blago majci koja te takvog rodila i vaspitala. Iskreno ću ti reći da si sramota za svoj rod - uvredljivo je rekao Miloš, što je izazvalo burnu reakciju kod Ćeme.

- Marš, bre, matora drtino, ti ćeš moje roditelje da uzimaš u ta pogana usta, prostačino jedna. Sram te bilo, idiote, kretenu, šovinisto, ne mogu da te gledam jer mi se od tebe povraća. Ko si bre ti da me je*eš - pobesnelo je vikao Ćemo po dvorani dvora i nastavio u istom maniru:

- Puši ku*ac, matora kretenčino, nasisaš mi se svega što iskenjam. Poserem ti se na tvoju odvratnu glavudžu, gnjido i govno jedno, duvaj ga, budalo - urlikao je Ćemo i uzeo krompir sa stola i gađao Miloša, zbog čega je on zahtevao od produkcije da ga izbace iz rijalitija.

- Beži, beži, vuci se od normalnih ljudi, nemaš ti inteligenciju da bi meni mogao na pravi način da odgovoriš, već koristiš sramotne reči i time pokazuješ svoje pravo lice - revoltirano je uzvikivao Bojanić i dodao:

- Kvazipevač me je pogodio u ranu, gde sam operisan, i to spada u fizički kontakt, molim produkciju da reaguje i izbaci ga iz takmičenja, inače ću ja da izađem iz rijalitija - zapretio je folker.

Nakon toga Ćemo je prebledeo u licu i naočigled svih takmičara onesvestio se nasred sobe, zbog čega je produkcija morala hitno da reaguje.

- Ćemi je zbog žustre rasprave sa kraljem jako pozlilo, skočio mu je krvni pritisak. Produkcija je odmah reagovala i ukazala mu neophodnu medicinsku pomoć. Nakon što su mu lekari snizili pritisak, pevač je vraćen u dalje takmičenje i, što je najvažnije, oseća se dobro - potvrdio je za Press PR rijalitija Nemanja

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Srpske serije rekorderi
Srpske serije rekorderi
Play - Viki Miljković - Dopada mi se Cecin dečko
Viki Miljković - Dopada mi se Cecin dečko
Play - Ana Bekuta pevala Sandri i Andreju
Ana Bekuta pevala Sandri i Andreju
Play - Šta su radili pre nego što su postali poznati
Šta su radili pre nego što su postali poznati
Play - Karleuša pukla u Skoplju - Otkazan koncert
Karleuša pukla u Skoplju - Otkazan koncert
Play - VB 2011 - Pomirili se Marijana i Nemeš
VB 2011 - Pomirili se Marijana i Nemeš
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt