Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Dragana Mirković i Dejan Milićević - Svadja zbog para
06.12.2008.
Izvor: Svet

Dragana Mirković i Dejan Milićević - Svadja zbog para
Zbrka.com

Posle više nego uspešne saradnje duge preko deset godina, Dragana Mirković i Dejan Milićević ne mogu očima da se vide! Prava šteta, uzmu li se u obzir svi oni sjajni spotovi koje joj je poznati reditelj i fotograf napravio. A bilo ih je, sa ona dva snimljena u egzotičnoj Africi za pesme "Sama" i "Ja uspomenu čuvam" na prvom mestu.

Zapelo je ravno pre dve godine kada su se Dragana i Dejan dogovorili o snimanje šou-programa koji je trebao da prati pevačicin poslednji album "Luče moje". On je snimljen, ali ne i prikazan kao takav, već na njenu inicijativu, a bez Dekijevog znanja, "raskomadan" na nekoliko video spotova. I sve bi bilo u redu da je honorar koji reditelj, u ovom slučaju Dejan Milićević, uzima za snimanje šou-programa jednak onome koji bi uzeo za šest spotova. Konkretno, Dragana je Dejanu umesto trideset hiljada evra platila tri puta manje.

Sa druge strane, ako je verovati dobro obaveštenim licima, Dragana Mirković već dugo sabotira rad svog nekadašnjeg saradnika, a sve da bi što bolje ispromovisala video produkciju DM Sat televizije čiji je ona vlasnik. Tako je Gaga, navodno, od vlasnika popularne "Balkanike" tražila da iz muzičkih blokova po kojima je ovaj kanal poznat izbaci Milićevićeve spotove, te da "pojača" emitovanje video ostvarenja iz njene "kuhinje". Isti izvor navodi da Dejan odavno zna da ga "luče iz Kasidola" sabotira, ali da nije želeo da reaguje. Bar ne donedavno.

Ali, kad je video da je đavo odneo šalu, te da mu sad već bivša saradnica, što direktno što indirektno, zavlači ruku u džep, pao mu je mrak na oči. Kada je saznao da mu je povrh svega Dragana sa "Balkanike" skinula spot koji je snimio slovenačkoj pevačici Sanji Grahar, koji je proglašen najboljim video ostvarenjem u istoriji tamošnje video produkcije, popularnom fotografu je puk'o film. Načisto je poludeo i čvrsto rešio da pakostima "lučeta iz Kasidola" stane na put.

Ipak, u izjavi koju nam je dao povodom sukoba sa Draganom Mirković, omiljeni fotograf estradnih zvezda bio je više nego suzdržan: "Sumnjam da Dragana Mirković i njeni saradnici imaju vremena da se bave zabranama. Eto, neka to bude sav moj komentar."

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Jelena Karleuša - Novi skanadal Male od Skandala
Jelena Karleuša - Novi skanadal Male od Skandala
Play - Karleuše, prijatno
Karleuše, prijatno
Play - A od čika zube - Aspirin
A od čika zube - Aspirin
Play - Ceca hoće da ugasi Press
Ceca hoće da ugasi Press
Play - Milena Ćeranić izašla iz ilegale
Milena Ćeranić izašla iz ilegale
Play - Milica Todorović - Imam novog dečka
Milica Todorović - Imam novog dečka
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt