Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Dragan Nikolić odbio da glumi s Ristovskim
24.02.2010.
Izvor: Alo

Dragan Nikolić odbio da glumi s Ristovskim
Zbrka.com

Problemi koji su nastali još pre nekoliko meseci između Dragana Nikolića i Lazara Ristovskog zbog neizmirenih honorara za film „Sveti Georgije ubiva aždahu“ preneli su se i na snimanje najgledanije serije „Selo gori, a baba se češlja“.

Naime, kako „Alo!“ saznaje od izvora koji se našao na licu mesta, Gaga je napravio problem kad je odbio da snimi scenu sa svojim nekadašnjim prijateljem i kolegom Ristovskim.

- Da će između njih biti problema videlo se još po tome što se nisu pozdravili prilikom susreta. Sve je kulminiralo kada je došlo vreme da se snimi scena u kojoj je trebalo da se u istom kadru nađu Nikolić i Ristovski.

Gaga, jednostavno, nije želeo da snimi tu scenu. Nikada ga nismo videli tako ljutog. Producent i reditelj Radoš Bajić je najpre mislio da je to prolazno pa je počeo sa snimanjem drugih kadrova čekajući da se smire strasti.

Međutim, kada je shvatio da je đavo odneo šalu, Radoš je otišao da razgovara s Nikolićem. O čemu su pričali znaju samo njih dvojica, ali očigledno je da je Radoš bio ubedljiv jer je Gaga izašao i odradio scenu - priča naš izvor, koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje da je Radoš posle toga pokušao još jednom da ih pomiri pri gostovanju u emisiji „Ćirilica“ kod Milomira Marića.

Naime, Radoš Bajić je hteo da se u toj emisiji pojavi sa Lazarom Ristovskim i Draganom Nikolićem, ali je u poslednjem trenutku Nikolić odustao od gostovanja. Međutim, na Marićevo i Bajićevo insistiranje ipak se pojavio preko video-linka.

- Njega je najviše pogodilo to što Ristovski nije želeo da javno podrži svoje kolege kada je nastao problem zbog neisplaćivanja honorara za „Aždahu“. Jednostavno, ponašao se kao da se nikada nije bavio glumačkim poslom, postavio se kao producent i pustio da njegove kolege preko medija traže pravdu. Da je makar jednim svojim gestom stao na stranu oštećenih glumaca, siguran sam da ne bi bilo zle krvi između njih dvojice - zaključuje očevidac.

U želji da čujemo kako su se događaji dalje odigravali, pozvali smo najpre Nikolića, koji nije bio preterano rad da komentariše bilo šta.

- To su gluposti - rekao nam je Gaga, ne želeći da kaže da li je isplaćen za „Aždahu“ objasnivši da su to „privatne stvari“.

Autor serije Radoš Bajić demantovao je da je do čitavog događaja uopšte i došlo, dok do Lazara Ristovskog nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.

Rat glumaca i producenata

Pre pola godine, javnost se upoznala sa problemom zbog neisplaćenih honorara za „Aždahu“, o kojem je prvi javno progovorio upravo Dragan Nikolić. Na ovakav potez Gaga se odlučio, kako je rekao, zbog mladih kolega, koji takođe imaju problem s isplatama, ali ne smeju nikome da se obrate.

Posle Nikolićevog priznanja, i njegov kolega Boris Milivojević oglasio se istim povodom, rekavši da i njemu Srđan Dragojević i Lazar Ristovski duguju novac. Među onima koji su javno digli glas protiv Ristovskog bio je i Srđan Miletić, koji je tada rekao da ga nisu ispoštovali, iako je spustio cenu.

Nakon medijskog prepucavanja u kojem su ga glumci u jednom trenutku cinično nazvali „monahom srpske kinematografije“ Dragojević je za „Alo!“ izjavio da će ako treba glumce lično isplatiti, te da ga čude izjave glumaca jer treba da saosećaju s ostatkom tima, koji takođe nije dobio novac.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Mirka Vasiljević - Intervju
Mirka Vasiljević - Intervju
Play - Irina Kolin bi da se vrati mužu
Irina Kolin bi da se vrati mužu
Play - Večni Toma Zdravković
Večni Toma Zdravković
Play - VB 2009 - Ukućani snimaju spot sa Jelenom Karleušom
VB 2009 - Ukućani snimaju spot sa Jelenom Karleušom
Play - Ceca Ražnatović - Bizarno
Ceca Ražnatović - Bizarno
Play - Oliver Mandić - Maji duva promaja u glavi
Oliver Mandić - Maji duva promaja u glavi
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt