Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Djordje Stojanović upoznaje braću
27.01.2008.
Izvor: Blic Online

Djordje Stojanović upoznaje braću
Zbrka.com

Iako još nije ni svanulo, subotnje prohladno jutro reporteri „Blica“ dočekali su na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“. Prolazeći kroz pomalo užurbanu „gomilu“ putnika, iz koje su izvirala i poneka pospana lica, posle nekoliko minuta uspevamo da pronađemo jednog srećnog putnika. Ma, najsrećnijeg. Jer, juče je počelo ostvarenje jednog velikog sna.

Đorđe Stojanović, ukućanin „Velikog brata“, napokon je krenuo u Pariz, gde će se susreti sa svojom davno izgubljenom braćom Kristoferom i Rajkom.

Čim nas je ugledao, Đorđe, koji je u kafiću ispijao kafu, onu prvu jutarnju, sa ekipom emisije „Sve za ljubav“ i voditeljkom Irinom Radović, počeo je da viče:

- Evo, ovde sam. Drago mi je što ste me ispratili. Napokon idem kod braće. Sedite, popite kafu - ushićeno je uzviknuo.

Đorđe, koga su u tom trenutku delila samo dva sata od susreta kome se nadao ceo život, otvorio je dušu i ispričao kako se oseća neposredno pred put koji mu je, inače, organizovala producentska kuća „Emotion“.

- Ne mogu da verujem šta mi se dešava. Veoma sam uzbuđen. U neverici. Uhvatila me je velika trema što ću ih videti. Upoznati Rajka. Ne znam šta da kažem. Ne znam šta da radim. Kada ih vidim, u jedno sam siguran... zaplakaću. To je sve što znam - rekao je zamišljeno, dok je pomalo i drhtao, što zbog jutarnje zime, što zbog uzbuđenja koje ga je savladalo.

Nakon ispijanja kafice, ekipa je izašla ispred aerodroma gde su snimili prvi prilog za predstojeću emisiju „Sve za ljubav“ u kojoj će i biti prikazan njegovo putovanje i sastanak sa braćom. „Jao, koliko sam srećan“, uzvikivao je Đorđe u kameru dok je veselo skakutao na aerodromskom pločniku. Najzad je svanulo...

- Đorđe, mogu da zamislim kako ćeš se tek obradovati kada budeš video Milu (Rajkovu trogodišnju ćerkicu, prim. nov.). Ona je ista ti, videla sam slike - rekla je Irina Radović, nekoliko minuta pred čekiranje karata, i dodala za „Blic nedelje“:

- Drago mi je što smo Đorđu ispunili želju. Njega braća jedva čekaju da vide. Ekipa emisije „Sve za ljubav“ vratiće se u Beograd pre njega, jer on tamo ostaje nekoliko dana. A, pre nego što se ukrcao na avion, Đorđe je ispričao da bi s braćom prvenstveno voleo da podeli sećanja iz detinjstva.

- Kada se vidimo, voleo bih da im ispričam sve o mom životu, od malih nogu. Isto tako želim da saznam sve o njihovim životima. Sve što sam propustio svih ovih godina - zaključio je Đorđe.

Možda ću živeti s braćom

Nekoliko minuta pre odlaska Đorđe nam je ispričao da postoji mogućnost da jednog dana živi s braćom.

- Možda ću otići kod njih da živim. Još ništa ne znam. Polako, prvo da ih vidim, pa ćemo se posle sve dogovoriti. Naravno, ja bih to veoma želeo - kaže Đorđe.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Milan - Evrosong nije gej festival
Milan - Evrosong nije gej festival
Play - Miki - Hranim džet-set
Miki - Hranim džet-set
Play - Socijalisti raskinuli koaliciju sa SRS i narodnjacima
Socijalisti raskinuli koaliciju sa SRS i narodnjacima
Play - Danijela Vranić - Trudničko bolovanje
Danijela Vranić - Trudničko bolovanje
Play - ĐANI - Učestvujem u britanskom Velikom bratu
ĐANI - Učestvujem u britanskom Velikom bratu
Play - Grabljivica 2 - Ceci za 1.000 evra
Grabljivica 2 - Ceci za 1.000 evra
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt