Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Danijela Vranić - Ponosna sam na titulu kraljice splavova
24.01.2011.
Izvor: Press Online

Danijela Vranić - Ponosna sam na titulu kraljice splavova
Zbrka.com

Nisam očajna udavača, već strpljivo čekam svog princa na belom konju kome ću podariti nekoliko dece. Čim završim album, bacam se na učenje i dok ne položim sve ispite, ne izlazim sa faksa.

Folk pevačica Danijela Vranić početkom februara planira da objavi novi album kojim najavljuje nezaboravan koncert na kome će prikazati svoj put ka uspehu. Čuvena „kraljica splavova" u intervjuu za Press otkriva da priželjkuje dan kada će se udati i svom izabraniku podariti nekoliko dece.

- S obzirom na to da zbog statusa kvo nisam očajna udavača, strpljivo čekam svog princa na belom konju kome ću podariti nekoliko dece. Maštam o velikoj porodici, a pošto se nisam ostvarila kao majka, to će mi u ovoj godini biti jedan od najvećih ciljeva. Zbog karijere koju sam godinama gradila stepenik po stepenik najvažnija životna uloga je morala da sačeka, ali osećam da će se i to ubrzo ostvariti.

Uglavnom su te dovodili u vezu sa raznim tajkunima i biznismenima, koliko ima istine u tome da si bila sa bogatašima samo da bi te finansirali?

- Samim tim što se bavim pevanjem, ušla sam u jedan vrtlog kome nema kraja. Često su me povezivali sa muškarcima koje nikada nisam videla u životu. Mediji su me nekoliko puta povredili, zbog čega sam morala burnije da odreagujem. Nisam želela da me povezuju ni sa kim, ali to je bilo teško izbeći. Uvek sam sebe sama finansirala tako da me te priče ne dotiču jer sam mentalno dosta jaka, pa čak da me povezuju i sa crnim đavolom.

Već pet godina nisi izdala album, kada publika može da ga očekuje?

- Početkom februara planiram da objavim album i tom prilikom napraviću promociju. Biće mnogo drugačija od promocija mojih koleginica. Naime, potrudiću se da to ne bude cirkus za fotografe, već kvalitetan mini-koncert u nekom intimnom ambijentu. Tada ću prikazati sebe u svetlu vezanom za početak moje karijere. Priznajem da sam se nekada stidela epiteta „kraljica splavova", a onda sam shvatila da mi odlično pristaje i svojom promocijom ću ga samo potvrditi.

Da li ti je danas teže što si javna ličnost i koliko si zadovoljna statusom koji imaš na estradi?

- Oduvek sam potajno želela da postanem poznata. Zbog toga sam išla stepenik po stepenik i navikavala se na estradu. Razlikujem se od ostalih koleginica po tome što meni ništa nije palo sa neba, već sam se sama borila. Karijera se mora dugo graditi i sigurna sam da moje vreme tek dolazi. Da sam preko noći postala poznata, mislim da bi se ubrzo sve srušilo kao kula od karata.

Da li opstanak na estradi znači da moraš debelo da platiš hit pesmu?

- Ako pesma medijski nije propraćena, onda je džabe što je ona hit. Danas se teško dolazi do honorara čak i kada imaš nekoliko hitova. Mnoge pevačice prikrivaju koliko novca zarađuju, već se frljaju nekim sumama da bi sebi digle cenu, a onda padnu na dno.

Poznato je da za garderobu izdvajaš i po nekoliko hiljada evra. Da li je to od dobrih tezgi ili imaš nekog ko to finansira?

- Zarađivala sam shodno mojim potrebama, a ogroman deo honorara ulažem u sebe. Poštujem svoju publiku i zbog toga se trudim da me uvek vide u punom sjaju. Nisam snob, ali smatram da kao estradna ličnost moram garderobom da se izdvojim od običnih smrtnika. Volim da živim snove mladih devojka, a to u današnje vreme znači da ne smem dva puta da se pojavim u istoj haljini.

Sve češće se susrećemo sa estradnim zvezdama koje nemaju završenu ni srednju školu, koliko ti ulažeš u obrazovanje?

- Upisala sam fakultet, i baš sam nedavno dobila pismo od dekana koji me podseća da u ovoj godini moram malo više da se angažujem oko ispita. Čim završim sa albumom, bacam se na učenje i dok ne položim sve ispite, ne izlazim sa faksa. Ne želim da stagniram mentalno.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Parovi - Slađa Delibašić otkrila da je Igor vara
Parovi - Slađa Delibašić otkrila da je Igor vara
Play - Gorica i Dragan prelaze na RTS ?
Gorica i Dragan prelaze na RTS ?
Play - Miloš Bojanić - Sinan mi preti batinama
Miloš Bojanić - Sinan mi preti batinama
Play - Insomnia - JK prepevala bolivudski hit? (Video)
Insomnia - JK prepevala bolivudski hit? (Video)
Play - Hari Mata Hari oduševio Beograđane
Hari Mata Hari oduševio Beograđane
Play - Radmila Manojlović - Brega me još nije zvao na Evrosong
Radmila Manojlović - Brega me još nije zvao na Evrosong
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt