Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Dači Ikodinoviću preti zatvor
15.09.2008.
Izvor: Alo

Dači Ikodinoviću preti zatvor
Zbrka.com

Početak sudskog postupka u vezi sa saobraćajnom nezgodom u kojoj je teško povređen Danilo - Dača Ikodinović, zakazan je za kraj oktobra.

Na ročištu koje će biti održano u drugoj polovini oktobra, Ikodinović bi trebalo da se prvi put nađe pred istražnim sudijom, kada će biti i saslušan.

Postoji velika verovatnoća da će to biti skraćeni postupak, koji se predviđa za dela iz oblasti bezbednosti saobraćaja, a za koja je zaprećena kazna zatvora do tri godine. U skraćenom postupku, istražni sudija može da donese odluku ili rešenje kojim se nalaže započinjanje istrage, saznaje „Alo!“ iz izvora bliskih istrazi.

- Opštinsko tužilaštvo je kompletan predmet o saobraćajnoj nezgodi u kojoj su učestvovali Danilo Ikodinović, Pajica Dejanović iz Đurđeva, koji je vozio „jugo“, i Miroslav Kukić iz Kaća, čiji je traktor s prikolicom bio treće vozilo u ovom udesu, prosledilo istražnom odeljenju Opštinskog suda, u kojem će se voditi postupak.

Pored spisa, tužilaštvo je prosledilo i zahtev za sprovođenje istrage. U predmetu i dalje nedostaju nalazi nekih veštaka, ali se oni očekuju do početka suđenja - rekao je naš izvor.

Pored nalaza veštaka, u predmet će biti uvršćena i Ikodinovićeva izjava kao trećeg učesnika u saobraćajnoj nesreći, s obzirom na to da su vozači „juga“ i traktora svoje izjave napisali na licu mesta.

Advokat Slobodan Beljanski, koji zastupa Pajicu Dejanovića, nije želeo da komentariše ove informacije, pošto smatra da je još rano da se govori o samom postupku.

- Samo vam mogu reći da postupak ide svojim tokom. Vrlo je moguće da strane postignu međusobni dogovor - rekao je Beljanski i pojasnio da će se po zakonu, čak i da međusobni dogovor bude postignut, sudski postupak voditi po službenoj dužnosti.

Pored brzine kojom se Ikodinović kretao i 1,74 promila alkohola u krvi, vrlo bitna činjenica pri donošenju odluke i preraspodeli odgovornosti učesnika saobraćajne nesreće jeste da li je Dejanović mogao da uoči Ikodinovića, koji se „jamahom“ kretao u istom smeru, od Zrenjanina prema Novom Sadu. Na stručnjacima je da utvrde i tu činjenicu, s obzirom na to da na mestu gde se dogodila saobraćajna nezgoda postoji krivina ulevo.

„Neka je živ i zdrav“

Za popravku cisterne, koja je u momentu nesreće bila zakačena za traktor kojim je upravljao Miroslav Kukić iz Kaća, izdvojeno je 200 evra iz porodične kase. Cisternu su popravili majstori iz sela, tako da vlasnik ne očekuje nikakvo obeštećenje od poznatog vaterpoliste.

- Nisam mogao da čekam jer mi cisterna treba. Štetu ne mogu da naplatim ni od osiguranja zato što nemam račune od popravke. Ma samo neka je Ikodinović živ i zdrav - rekao je Kukić.

Izvinio se Pajici

Kako „Alo!“ saznaje, nakon što je Ikodinović izašao iz bolnice, preko svog advokata uputio je izvinjenje Pajici Dejanoviću, koji mesecima posle udesa nije napuštao svoju kuću, bojeći se osude javnosti.

- Pajica je drugi čovek otkad je saznao da Dača planira lično da mu se izvini, a potom i da se dogovore oko nadoknade štete. Pajica je bio bukvalno preplašen, ali je, srećom, počeo polako da se vraća normalnom životu. Verujte, njemu i njegovoj porodici uopšte nije bilo lako - rekla je Dejanovićeva komšinica.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Ceci , Džaji i Kariću plene imovinu
Ceci , Džaji i Kariću plene imovinu
Play - Operacija trijumf - Počinje kasting
Operacija trijumf - Počinje kasting
Play - Radiša - Nude mi da snimam porniće
Radiša - Nude mi da snimam porniće
Play - VB 2009 - Lažna premijerova ćerka proganja Manuela
VB 2009 - Lažna premijerova ćerka proganja Manuela
Play - Menadžera Nikšu uklonio suparnik?
Menadžera Nikšu uklonio suparnik?
Play - Seksi cice i tanga gaćice
Seksi cice i tanga gaćice
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt