Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Dača pristao na razvod
01.02.2011.
Izvor: Press Online

Dača pristao na razvod
Zbrka.com

ADVOKAT GOJKOVIĆ: Danilo je doneo sva dokumenta koja su potrebna za razvod. Sada samo čekam Natašino odobrenje da odem u sud i predam za brakorazvodnu parnicu.

Vaterpolista Danilo Ikodinović dostavio je advokatu sva dokumenta potrebna za pokretanje brakorazvodne parnice koju je inicirala njegova supruga Nataša Bekvalac. Po povratku sa Zlatibora Nata je ćerku poslala kod Dače, dok se ona sa advokatom dogovara da li da pruži drugu šansu suprugu.

- Nataša je u nedelju doputovala sa Zlatibora i posle sedam dana vraća se radnim obavezama. Meni je u međuvremenu Danilo doneo sva dokumenta koja su falila da bih pokrenuo brakorazvodnu parnicu. Nataša je isto veče kada je saznala za njegovu prevaru donela dokumenta i svi papiri su bili spremni što se nje tiče, ali je jedan papir falio u Dačinim dokumentima. Sada samo čekam Natašino odobrenje da odem u sud i predam za brakorazvodnu parnicu, jer se još uvek nije izjasnila da li želi da se susretne sa Dačom ili ne - kaže za Press Natašin advokat Dragan Gojković.

On ističe da je Bekvalčevoj preneo poruku od supruga da o svemu razgovaraju otvoreno i da je ona obećala da će razmisliti do povratka u Novi Sad.

- U telefonskom razgovoru po povratku sa odmora rekla mi je da želi da se nađemo i dogovorimo o svemu vezanom za razvod. Kada se budemo videli, ona će mi reći da li želi da se sastane sa Ikodinovićem i pruži mu drugu šansu. Ja ću u svemu tome samo da posredujem i ni u kom smislu neću uticati na njenu odluku. Dači sam dužan samo da javim njen odgovor - ističe Gojković.

Kako saznajemo, odmah po povratku sa Zlatibora Nataša je dozvolila Dači da vidi njihovu trogodišnju ćerku Hanu, koju su mu u tržni centar dovele njena majka i sestra, ali se mala Hana već pred spavanje vratila kod Nataše. S obzirom na to da supružnici još uvek nisu podelili imovinu, Dača trenutno boravi u njihovom stanu koji su nedavno kupili u Novom Sadu, jer je u njemu jedna od soba opremljena za rehabilitaciju vaterpoliste. Dok se ne dogovore oko podele nekretnina, Nataša će živeti u porodičnoj kući sa svojim roditeljima, gde se trenutno nalazi i Hana.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Skandal na modnoj reviji
Skandal na modnoj reviji
Play - Grandiozno finale Farme
Grandiozno finale Farme
Play - TV Foks kupio Sekin rijaliti-šou
TV Foks kupio Sekin rijaliti-šou
Play - Seka - Ne zanimaju me anonimne kreatorke
Seka - Ne zanimaju me anonimne kreatorke
Play - Dijete poznatih - Kako smo smršale
Dijete poznatih - Kako smo smršale
Play - Severina kao Ceca
Severina kao Ceca
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt