Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
DAČA - Nato, oprosti mi. NATA - Kasno je
03.02.2011.
Izvor: Press Online

DAČA - Nato, oprosti mi. NATA - Kasno je
Zbrka.com

Poznati vaterpolista Danilo Ikodinović pokušao u utorak veče u advokatskoj kancelariji Dragana Gojkovića da izgladi odnos sa svojom suprugom Natašom Bekvalac! Pošto ga je ona odbila, potpisali su papire za razvod.

Poznati estradni par, pevačica Nataša Bekvalac i vaterpolista Danilo Ikodinović, potpisao je u utorak veče papire za razvod i u prvom razgovoru nakon što je Nataša saznala za Dačinu prevaru, uspeo da se dogovori oko podele imovine.

Kako smo saznali, Dača je iskoristio ovaj susret kako bi pokušao da se pomiri sa Natašom, međutim ona nije želela ni da ga sasluša, već mu je odbrusila da joj je upropastio život. Press ekskluzivno otkriva detalje njihovog razgovora koji su vodili u advokatskoj kancelariji Gojković, u koju su pevačica i sportista došli na poslednji razgovor.

Prvi i po svemu sudeći poslednji sastanak započeo je oko 21 čas i trajao nešto manje od sat vremena. Nervozna pevačica uspela je da se pribere i pripremi za dolazak supruga jer je više od pola sata ranije stigla na mesto susreta. Vidno neraspoložen Danilo kada je ugledao suprugu posle deset dana krenuo je da je poljubi u kosu, ali se ona izmakla nakon čega su seli jedno preko puta drugog. U tom trenutku advokat je napustio prostoriju i ostavio ih same.

Nataša tužna i depresivna

- Nataša je jako tužna i depresivna jer joj je ova situacija pala teže nego što je to zamišljala. Do sada ju je držao bes zbog Dačinog neverstva, ali je sada postala svesna da će njihova ćerka Hana biti dete razvedenih roditelja i to je najviše muči. Čak ni porodici nije htela mnogo da priča kako je protekao razgovor sa Danilom jer je odluku da ovo bude definitivan raskid donela i pre susreta - priča naš izvor blizak pevačici.

Nataša se poverila prijateljicama da joj je bilo neprijatno da sedi preko puta supruga koji ju je prevario i da je shvatila gledajući ga da ne može to da mu oprosti.

Podelili imovinu

- Danilo je pitao Natašu da mu oprosti i da još jednom razmisli o svemu i negde se nadao da će Nata da popusti jer su joj sve vreme oči bile pune suza. Pokušao je da opravda svoj „izlet" i pozove se na Natašine česte izlaske i odsustvo, ali nije uspeo. Rekao je da se kaje i da je priča o prevari „naduvana" kao i da mu se takvi izleti nisu ranije dešavali.

Nata je u početku ćutala, a onda je govorila kako je kasno za povratak, da nema nazad i kako ju je povredio i upropastio joj život. Vikala je da mu ovako nešto nikada ne bi oprostila. U besu je pomenula i nesreću koja je zadesila Daču, kada je ona sve vreme bila uz njega, što je i Dači nateralo suze u oči. Tog trenutka su shvatili da je vreme da stanu kako ne bi izrekli niz uvreda jedno drugom zbog kojih bi se kasnije kajali.

Pozvali su advokata i potpisali papire za razvod. Nataša je gledala kroz prozor dok je Dača izlazio iz prostorije i tek kasnije i sama odlučila da napusti kancelariju, ali zbog kvara na autu ubrzo se vratila - kaže naš izvor.

Advokat Dragan Gojković rekao je da nije prisustvovao Dačinom i Natašinom razgovoru jer je želeo da oni svoje nesuglasice reše sami i potvrdio da su potpisali papire za razvod.

- Izašao sam iz prostorije kako ne bih stvarao još veću tenziju i ostavio ih da razgovaraju. Kada su završili razgovor, papiri za razvod su bili spremni i oboje su ih potpisali. Ovim sporazumom su na najkorektniji mogući način regulisali sva sporna pitanja koja nameće brakorazvodni postupak.

Hana ostaje kod Nataše, dva stana u Beogradu pripašće Danilu, a nekretnina u Novom Sadu Nataši! Nataša i Ikodinović ostaju u prijateljskim odnosima i stavljaju tačku na svaki dalji komentar njihovog bračnog života - istakao je Gojković za Press.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Nives Celzijus se razvodi
Nives Celzijus se razvodi
Play - Jelena Karleuša proslavlja Božić
Jelena Karleuša proslavlja Božić
Play - Elena Karić pregazila pešaka
Elena Karić pregazila pešaka
Play - Peđa D Boj - Žena me je jurila mačetom i razbila mi kola
Peđa D Boj - Žena me je jurila mačetom i razbila mi kola
Play - VB 2009 - Dragica ugnjavila Jelenu Karleušu
VB 2009 - Dragica ugnjavila Jelenu Karleušu
Play - Milena Ćeranić i Žika Jakšić - Umalo tuča
Milena Ćeranić i Žika Jakšić - Umalo tuča
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt