Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Dača Ikodinović vozio pijan
06.09.2008.
Izvor: Alo

Dača Ikodinović vozio pijan
Zbrka.com

Danilo Ikodinović je u trenutku udesa imao 1,74 promila alkohola u krvi i upravljao je svojim motociklom bez vozačke dozvole A kategorije, saznaje „Alo!“ iz dobro obaveštenih izvora!

Ipak, početak sudskog postupka za saobraćajnu nesreću u kojoj je Ikodinović povređen još se ne nazire. Kako „Alo!“ saznaje, nakon kompletiranja policijske dokumentacije, i dalje se čekaju nalazi veštaka, koji tek treba da se izjasne o činjenicama u vezi sa nesrećom u kojoj je Ikodinović teško povređen.

Nakon što je Ikodinović primljen u bolnicu, pričalo se da tužilaštvo čeka njegov oporavak kako bi dao izjavu. Vozač „juga“ Pajica Dejanović (25) iz Đurđeva i traktorista Miroslav Kukić (33) iz Kaća dali su policiji izjave na licu mesta.

- Zaista ne znam šta se više čeka. Dok se Ikodinović sa osmehom na licu u prisustvu supruge Nataše Bekvalac šeta po bolničkom krugu, Pajica i dalje ne izlazi iz svoje kuće - ogorčeno je za „Alo!“ rekao Dejanovićev poznanik.

Takođe, ni u tužilaštvu se još ne zna kada će postupak biti nastavljen.

- Ne možemo vam reći kada će se neko zvanično oglasiti u vezi sa nezgodom u kojoj je povređen Ikodinović - kratko nam je rečeno u tužilaštvu. Ikodinović se 27. juna kretao iz pravca Zrenjanina ka Kaću. Na 53. kilometru puta M7, usled neprilagođene brzine, prednjim delom motocikla udario je u zadnji deo „juga“, koji se kretao istim smerom. Od siline udarca, „jugo“ se odbio u desnu stranu i levom bočnom stranom udario u cisternu koju je vukao traktor i koja se prevrnula na desnu bočnu stranu.

U saobraćajnoj nezgodi Ikodinović je zadobio teške telesne povrede opasne po život - prelom desne nadlaktice, povrede krvnih sudova i nerava desne ruke i razderotine po nogama, zbog čega je hitno prebačen u novosadski klinički centar. Perica Dejanović je zadobio lake telesne povrede - posekotine na levoj podlaktici i udarce u glavu i stomak, a vozač traktora Kukić nije povređen.

Nesposoban za vožnju

Vozač koji u krvi ima 1,74 promila alkohola nesposoban je za vožnju, objašnjava za „Alo!“ dr Đorđe Alimpijević iz Instituta za sudsku medicinu.

- Ne podnosi svaki čovek isto istu količinu alkohola. Zavisi da li je osoba zdrava ili bolesna, kojom brzinom se alkohol apsorbuje u organizmu, da li je mešan sa nekom drugom supstancom... Kod takvog čoveka primećuju se promene u govoru, smetnje u hodu, oslabljena su čula, smanjenja sposobnost pamćenja... - kaže dr Alimpijević.

S društvom pio pre nesreće

Kako su za „Alo!“ posle nesreće ispričali čitaoci, Ikodinović je dan pre nesreće proveo u Zrenjaninu na peskari, gde je pio pivo. - Sedeo je u kafiću na kupalištu i pio pivo sa društvom. Pošto je popio previše, oni su ga zamolili da je vozi, već da ga oni odvezu do Novog Sada, ali je on to odbio - ispričao je jedan od očevidaca.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Taša Kojić - Spajdermenka
Taša Kojić - Spajdermenka
Play - Mimi Đurović - Nisam sponzoruša
Mimi Đurović - Nisam sponzoruša
Play - Domaći Jet Set u Budvi
Domaći Jet Set u Budvi
Play - Zdravko Čolić u Kragujevcu
Zdravko Čolić u Kragujevcu
Play - Kristina - Zorica se kresnula sa dva tipa u Braunu
Kristina - Zorica se kresnula sa dva tipa u Braunu
Play - Arsa i Danica na Zlatiboru
Arsa i Danica na Zlatiboru
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt