Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Ceci opet prete
28.10.2008.
Izvor: Press Online

Ceci opet prete
Zbrka.com

Muslimani i Hrvati iz Švajcarske, na forumima se dogovaraju kako da spreče nastup Svetlane Ražnatović u diskoteci Grodonija u Cirihu

Naša najpopularnija folk diva Svetlana - Ceca Ražnatović trebalo bi krajem novembra održi koncert u ciriškoj diskoteci „Grodonija“. Koncert bi, ako je suditi po trenutnom interesovanju, trebalo da bude vrlo posećen i verovatno će se tražiti karta više, ali slabe su šanse da će sve proteći mirno i bez incidenata jer manje grupe Hrvata i muslimana koji žive u Švajcarskoj već prave „dogovore“ i putem interneta pozivaju na linč popularne pevačice, saznaje Kurir od dobro obaveštenog izvora iz Ciriha.

- Ceca bi, naime, trebalo da održi koncert 29. novembra u ciriškoj „Grodoniji“, na dan koji se u bivšoj SFRJ slavio kao državni praznik. Već je izvesno da koncert neće proteći bez incidenata jer ima mnogo „huškača“ koji putem internet portala pozivaju na opstrukciju i linč - kaže naš izvor i dodaje:

- To je uglavnom nacionalistička retorika koja dolazi od Hrvata i bosanskih muslimana koji žive u Švajcarskoj i u drugim okolnim zemljama. Oni putem interneta šalju pozive svim svojim „pristalicama“ da u klubu pred početak Cecinog nastupa naprave incident i na taj način spreče Cecu da održi koncert. Ukoliko u tome ne uspeju, pokušaće na druge načine u toku samog koncerta jer, kako kažu, „Ceca se sigurno neće dobro provesti ako bude pevala u ‘Grodoniji’“. Ražnatovićeva je i ranije nailazila na slične pretnje, ali nijedna do sada, zahvaljujući dobro organizovanom obezbeđenju, nije realizovana - završava naš izvor.

Povodom informacija koje smo dobili pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Cecom, ali njen telefon je bio nedostupan. Za komentar smo zamolili i čelnika kluba „Grodonija“ Simu Pavlovića, koji nam je rekao:

- Sve je u najboljem redu i svi koncerti se održavaju kako je i planirano. Naš klub ima veoma dobro organizovano obezbeđenje i ne postoje šanse da dođe do bilo kakvih incidenata. Ceca je kod nas bezbedna kao kod svoje kuće...

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Kuća snova - Nameštaljka ili ne ?
Kuća snova - Nameštaljka ili ne ?
Play - Ceca oprostila Karameli - Ali zamalo
Ceca oprostila Karameli - Ali zamalo
Play - Ekrem Jevrić - Pink me pokrao
Ekrem Jevrić - Pink me pokrao
Play - Novogodišnja Grand žurka
Novogodišnja Grand žurka
Play - Rebrači produžen pritvor - Minđuše plaćala 300 000
Rebrači produžen pritvor - Minđuše plaćala 300 000
Play - Rat - Seka i Jelena Karleuša
Rat - Seka i Jelena Karleuša
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt