Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Ceca za Press - I danas patim za Željkom
15.01.2010.
Izvor: Press Online

Ceca za Press - I danas patim za Željkom
Zbrka.com

Svetlana Ceca Ražnatović (36), deset godina nakon atentata na Željka Ražnatovića Arkana, u intervjuu za Press govori o tome koliko njenoj deci Anastasiji i Veljku nedostaje otac.

Ona smatra da će pravda biti zadovoljena tek kada se ubice njenog supruga nađu iza rešetaka, osuđeni na doživotnu robiju. Ceca kaže da deceniju nakon tragedije i dalje oseća bol.

- Kao da se juče dogodilo... Vreme mi uopšte nije umanjilo tugu i bol. Kad vidim koliko su naša deca, ćerka Anastasija i sin Veljko, sazreli i porasli, shvatam koliko godina je prošlo od nemilog događaja u kome sam izgubila supruga - kaže Ceca.

Da li pamtiš šta se sve desilo tog dana?

- Sa tugom se sećam svakog detalja tog 15. januara. Teško je prepričati svaki deo jer je sve mnogo mračno. Znam da smo se probudili zajedno, ručali zajedno, otišli sa mojom sestrom u „Interkontinental" zajedno, a uveče sam se kući vratila sama...

Da li Veljku i Anastasiji nedostaje otac i koliko često razgovarate o njemu?

- Željka u našoj kući pominjemo svakog dana. Sa ponosom pričamo o njemu. Mojoj deci mnogo nedostaje otac.

Oni jako pate, ja to vidim i osećam... Iako sam im svih ovih godina bila i otac i majka i na sve načine pokušala da nadomestim taj veliki gubitak, nikada to nije bilo - to.

Mislim da su sva deca koja odrastu samo sa jednim roditeljem, posebno sa majkom, drugačija - brže sazrevaju, osetljivija su i imaju dozu nesigurnosti u sebi. Takvi su i Anastasija i Veljko.

Da li si danas u kontaktu sa Željkovom majkom Slavkom i njegovom familijom?

- Naravno da jesam. U stalnom smo kontaktu i tu smo da jedni drugima uvek izađemo u susret. Spremamo se da danas na groblju obeležimo desetogodišnjicu Željkove smrti.

Vrhovni sud u Beogradu je posle višegodišnje istrage, suđenja i žalbi u maju prošle godine osudio ubice tvog supruga na po 30 i 35 godina zatvora. Smatraš li da li je pravda zadovoljena?

- Ništa ne može da nadoknadi moj i gubitak moje dece. Niko ne može da vrati Željkov život, kao i život ljudi koji su tog dana stradali sa njim.

Ne znam zašto te trostruke ubice nisu osuđene na doživotnu robiju i ne znam šta im je uzeto kao olakšavajuća okolnost?! Po mom mišljenju, trebalo je da dobiju maksimalne kazne.

Samo jedan od ubica Dragan Nikolić, koji je osuđen na 30 godina robije, nalazi se iza rešetaka, dok su Gavrić i Đuričić i dalje u bekstvu. Smatraš li da je to propust države i MUP-a Srbije?

- Ne mislim da je to propust ni države ni MUP-a. Oni čine sve da ih uhvate i taj pomak se vidi u njihovoj istrazi o kojoj se redovno informišem. Verujem u naše pravosuđe. Pravda je spora, ali dostižna, i oni će kad-tad odgovarati za svoje zločine.

Šta se desilo 15.1.2000.

Željko Ražnatović Arkan (48) ubijen je 15. januara 2000. u beogradskom hotelu „Interkontinental".

Dobrosav Gavrić, koji je u bekstvu, upucao je Arkana sa tri metka u glavu, zbog čega je posle osam godina osuđen na 35 godina zatvora.

Gavrić je tog dana ubio i Milenka Mandića Mandu (43) i Dragana Garića Garu (47), koji su bili u Arkanovom društvu. Osim Gavrića, za pomaganje osuđeni su i Milan Đuričić Miki i Dragan Nikolić Gagi.

Gavrić je trojici prijatelja, koji su sedeli u separeu, prišao sa leđa i u Ražnatovića ispalio tri hica iz pištolja, a zatim i u Mandića i Garića, dok su mu Đuričić i Nikolić pružali podršku.

Prilikom bekstva iz hotela na Gavrića je pucao i ranio ga Arkanov telohranitelj Zvonko Mateović.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Nives Celzijus objavila intervju sa svojom dvojnicom
Nives Celzijus objavila intervju sa svojom dvojnicom
Play - Predstavljamo učesnike Evrovizije
Predstavljamo učesnike Evrovizije
Play - Boki 13 - Maja blati policiju
Boki 13 - Maja blati policiju
Play - Nataša Bekvalac na dijeti
Nataša Bekvalac na dijeti
Play - Nada Topčagić - Miloš je matora torokuša
Nada Topčagić - Miloš je matora torokuša
Play - Sandra ostaje bez jahte
Sandra ostaje bez jahte
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt