Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Ceca ulazi u Dvor
23.01.2011.
Izvor: Press Online

Ceca ulazi u Dvor
Zbrka.com

Folk diva Svetlana - Ceca Ražnatović ući će večeras u rijaliti šou „Dvor“! Pevačica će simbolično otvoriti „srednjovekovni zamak“, a koliko će u njemu ostati zavisi isključivo od njene volje i raspoloženja, saznaje Kurir.

- Da li će Ceca ostati s ukućanima neko vreme ili će po otvaranju Dvora napustiti Šimanovce, još uvek nije poznato, ali nijedna mogućnost zasad nije isključena. Ako odluči da se u rijalitiju zadrži malo duže, to će svakako biti jedan od najzanimljivijih programa u istoriji naših televizija - kaže za Kurir dobro obavešteni izvor blizak produkciji rijalitija „Dvor“.

Sudeći po tome koliko su se piplmetri usijavali kad je Ceca posećivala Farmu kao specijalna gošća, nema sumnje da će njeno prisustvo i večeras prikovati gledaoce kraj televizora. A možda i narednih dana!

Pevaju i Bekuta, Slavica, Bane i Saša

Pored Ražnatovićke, učesnike rijalitija posetiće i nekoliko njenih veoma popularnih kolega, koji će se potruditi da večerašnja žurka bude najbolja do sada. U zamku će, naime, zapevati i Ana Bekuta, Slavica Ćukteraš, Bane Mojićević i Saša Kovačević, a veselje će, po već ustaljenom običaju, potrajati do ranih jutarnjih sati..

Poslednje nominacije pred ulazak u dvorac

U poslednjim nominacijama pred ulazak u čuveni dvorac nominovano je osam učesnika: Đus, Igor Kostić, Nemanja Nikolić, Danijel Pavlović, Dejan Cukić, Ćemo, Fiko i Joca Stefanović. Njih su ostali učesnici izabrali jer smatraju da ne zaslužuju da uđu u zamak, a publika će dati konačni sud i jednog od nih izbaciti iz rijalitija.

Igor Iks izbačen iz rijalitija

Igor Kostić, poznatiji kao Igor Iks, napustio je sinoć „Dvor“ jer je kao jedan od osmorice nominovanih imao najmanje glasova publike. Pošto mu je voditeljka Aleksandra Jeftanović saopštila da je izbačen, pevač nije krio zadovoljstvo i rekao je da je predosećao svoj povratak kući.

Inače, pored njega bila su nominovana još sedmorica takmičara: Đus, Nemanja Nikolić, Danijel Pavlović, Dejan Cukić, Ćemo, Fiko i Joca Stefanović. Oni su sada mirni, ali samo do sledećih nominacija.

Bebi Dol se olešila od pića

Pevačica je sinoć lek od dosade pronašla u čašici žestokog pića. Kad je već bila pijana, izula se i popela na veliki sto u dnevnoj sobi. Iako je vukla sve dvorjane redom da joj se pridruže, malo ko je želeo da učestvuje u njenim igrarijama. Jedini koji su joj se pridružili bili su Urška i Joca.

Bebi: Hajde, ljudi, ovde smo glavni. Popnite se da igrate s nama. Odavde više ne silazim.

Galamila je Bebica, dok su učesnici koji su sedeli za stolom bili na oprezu, da je uhvate ukoliko krene da pada. Kad više nije imala snage da igra, sela je nasred stola.

Vanesa: Sedi tu, nemoj da se pomeraš, molim te. Pašćeš negde.

Pravi šou nastao je u spavaćoj sobi kad su svi legli. Pijana Bebi je širila ruke i pevala na sav glas, ne dozvoljavajući cimerima da spavaju

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Ne dotiču me priče da je Marija lezbijka
Ne dotiču me priče da je Marija lezbijka
Play - Jelena Marinkov - Urška će imati seks sa Ćemom
Jelena Marinkov - Urška će imati seks sa Ćemom
Play - Marija Karan u vezi sa holivudskim agentom
Marija Karan u vezi sa holivudskim agentom
Play - Maca napao Draganinog brata
Maca napao Draganinog brata
Play - Gagi se požalio - Ja sam žrtva a ne Anabela
Gagi se požalio - Ja sam žrtva a ne Anabela
Play - VB 2009 - Dragica se plaši da će je Karlo povrediti!
VB 2009 - Dragica se plaši da će je Karlo povrediti!
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt