Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Ceca Ražnatović - Bizarno
05.02.2008.
Izvor: Press Online

Ceca Ražnatović - Bizarno
Zbrka.com

Estradni menadžer Esad Samardžić izneo niz teških optužbi i uvreda na račun Cece Ražnatović, tvrdi da je najveća srpska folk zvezda - BISEKSUALKA

Posle Jelene Karleuše, koja je nedavno optužila Cecu Ražnatović da stoji iza ubistva njenog bivšeg dečka Zorana Davidovića Ćande, oglasio se i Esad Samardžić (49), bivši menadžer najpopularnije srpske folk pevačice i brat Cecinog bivšeg dečka Hare Samardžića. U intervjuu za hrvatski magazin „Arena, Samardžić, bivši fudbaler, policijski inspektor i vlasnik diskoteka u kojima je, kako navodi, „Ceca započinjala karijeru, izneo je niz optužbi i teških reči na račun svoje bivše štićenice, koju je čak nazvao „lakom ženom i biseksualkom.

- Ja jedini znam istinu kako je Ceca napravila karijeru i kakva je zapravo - kaže Samardžić, i dodaje: - Spremna je na sve da bi ostvarila svoj cilj. Kada je pred kraj osamdesetih godina, u pratnji oca i producenta Ivankovića, došla kod mene u Švajcarsku da od nje napravim zvezdu, bila je željna svega i svačega. Meni ju je preporučio Mirko Kodić, harmonikaš Šabana Šaulića, a Ceca je tada imala snimljenu ploču „Cvetak zanovetak i nije nigde nastupala, osim u nekoliko kafana po Srbiji. Ona i njen otac čuli su da imam tri diskoteke u Švajcarskoj, Austriji i Nemačkoj, a kod mene su pevale najpoznatije estradne zvezde bivše Jugoslavije.

Esad Samardžić navodi da je Ceca vrlo brzo postala njegova ljubavnica.

- Čim smo se upoznali, pitala me je kako će se „rešiti čiča, svog oca i producenta, da nas dvoje ostanemo sami. Njih dvojicu sam napio toliko da pred kraj večeri nisu znali za sebe, a Cecu sam „prevrnuo u garderobi diskoteke. Izbezumila se kad je drugi dan shvatila da me ne zanima. Pitala je: „Šta je, bre? Ponudio sam joj da kod mene peva, i to je bilo sve. Nije mi bila važnija od konobarice. Nije bila samo laka žena, Ceca je i biseksualka - osim sa muškarcima, spavala je i sa ženama. Dobro poznajem jednu njenu partnerku. Udata je i živi u Italiji. Mislim da su još u vezi - priča Samardžić, ističući da se na ovaj medijski istup odlučio isključivo zato da bi Cecina publika znala „koliko je prljav njen put do zvezda.

Ceca: Žalosno!!!

Na još jednu u nizu bizarnih optužbi na njen račun, popularna pevačica odlučila je da ne odgovara direktno. U ime Cece Ražnatović ipak se oglasila njena pres-služba kratkim saopštenjem:

- Očigledno je da svako, bez bilo kakvog medijskog i ličnog kredibiliteta, može javno da priča šta god želi i o kome god želi. Na takve neistine i gadosti koje su izrečene svaki komentar bi bio suvišan. Šta reći osim da je sve to žalosno!

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Seka Aleksić - NAŠOJ LJUBAVI JE KRAJ
Seka Aleksić - NAŠOJ LJUBAVI JE KRAJ
Play - Sonja Savić umrla od Heroina i Morfijuma
Sonja Savić umrla od Heroina i Morfijuma
Play - Jelena Karleuša i Atina izašle iz bolnice
Jelena Karleuša i Atina izašle iz bolnice
Play - Miloš Bojanić uhvaćen u laži
Miloš Bojanić uhvaćen u laži
Play - U mojoj kući ni reč o njoj
U mojoj kući ni reč o njoj
Play - Ko je koga kopirao
Ko je koga kopirao
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt