Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Ceca - Ne žurim sa novim albumom
15.01.2009.
Izvor: Press Online

Ceca - Ne žurim sa novim albumom
Zbrka.com

Folk diva Svetlana Ražnatović potvrdila je svoje mesto na vrhu estradnog trona koncertom u Lazarevcu, gde je na gradskom trgu sa pet hiljada žitelja ove beogradske opštine dočekala Srpsku novu godinu. U prvom ovogodišnjem intervjuu Ceca za Press kaže da Srbiji u 2009. želi da je zaobiđe svetska ekonomska kriza, a svojoj publici blagostanje i mir.

Estradna zvezda kaže da finansijski momenat ne igra odlučujuću ulogu u tome da li će negde pevati i navodi da 31. decembra nije prihvatila nijedan angažman za nastup, pošto joj nije bitno da li u vreme praznika radi ili se odmara.

- Apsolutno mi je nebitno da li radim ili ne, ako sam zadovoljna ostalim uslovima. Imam pravo da novogodišnji praznik provedem u krugu svoje porodice. U Lazarevcu sam zato dočekala Srpsku novu sa mnogo svojih prijatelja. Ovde se sve poklopilo - bilo mi je i dobro i lepo. Do koncerta sam se odmarala na Kopaoniku i sjajno provela. Mojoj deci je ostalo nekoliko dana raspusta, pa sam ih vodila na planinu na svež vazduh.

Kakvi su vaši poslovni planovi u 2009? Radite li na novom albumu?

- Upoznati ste sa situacijom koja se desila Marini Tucaković u poslednjih mesec dana. Napravićemo pauzu, dok ne konsolidujemo redove. Sada i nije neki period za posao. Ništa mi se ne radi, iskreno. Nisam vezana sa neke specijalne rokove, pa ne bih želela da publici obećam nešto što ne mogu da ispunim. Onog momenta kad budem sigurna da je to što smo moji saradnici i ja uradili dobro, onda će se album pojaviti na tržištu. Planirali smo prvobitno da se to desi za moj rođendan (14. jun), ali ne verujem, mada možda i stignemo. Nikad se ne zna.

Izjavili ste da volite da snimate duete sa svojim prijateljima, a da je Džej jedini s kojim do sada niste poslovno sarađivali. Planirate li?

- Još uvek nismo napravili šemu novog albuma. O tom-potom. Ako se pojavi neka dobra pesma od koje može da se napravi duet, zašto da je i ne otpevam sa Džejom!

Uz koju pesmu se najviše veselite?

- Uz narodnjake, naravno. Ne naručujem nikad svoje pesme, već isključivo hitove mojih kolega. Dugo mi je omiljeni hit bio „Poklonite mi nju za rođendan" Saleta Matića, a ima i dosta dobrih pesama sa novog albuma Ace Lukasa koje obožavam.

U Srbiji je uobičajeno da se za doček Nove godine malo više popije. Da li ste to sebi nekad dozvolili?

- Nikad. Volim da nazdravim uz neko piće, ali ne i da preterujem! Apsolutni sam protivnik pijančenja. Ako neko ne zna da se kontroliše, ne treba ni da konzumira alkohol, ali ni neke druge stvari u životu.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Željko Joksimović varao Jovanu sa Makedonkom?
Željko Joksimović varao Jovanu sa Makedonkom?
Play - Saša Popović ide u penziju
Saša Popović ide u penziju
Play - Nives u provodu pod strogim nadzorom
Nives u provodu pod strogim nadzorom
Play - VB 2009 - Najveći biseri
VB 2009 - Najveći biseri
Play - Alden - Boki se loži na Mladena
Alden - Boki se loži na Mladena
Play - VB 2011 - Sorajino pravo lice
VB 2011 - Sorajino pravo lice
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt