Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Brena - Nova kuća
01.09.2009.
Izvor: Kurir Info

Brena - Nova kuća
Zbrka.com

Popularna domaća pevačica Lepa Brena nedavno je, zajedno sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem, kupila još jednu kuću. Njih dvoje su spisku nekretnina koje poseduju pridodali odlično uređen letnjikovac u mestu Kokin Brod koji se nalazi na samoj obali prelepog Zlatarskog jezera. Do ovog fenomenalnog mesta za odmor dolazi se isključivo čamcem, jer sa kopna nema puta, osim strmih i nepristupačnih staza.

- Poslednjih nedelja u ovom kraju svi pričaju o tome kako im je Brena postala komšinica - kaže jedan od lokalnih funkcionera koji je insistirao na anonimnosti.

- Poznati par kupio je kuću koja je urađena od drveta, a takav je i čitav enterijer. Trenutno se letnjikovac oprema savremenim nameštajem i tehnikom, nakon čega će par moći da ugosti svoje prijatelje na ovoj skrivenoj i atraktivnoj lokaciji. Zanimljivo je i to da je cena ostalih vikendica u komšiluku dvostruko skočila nakon što su Brena i Boba kupili nekretninu, pa se tako kuće koje su procenjivane na 20.000 sada prodaju za 40.000 evra - priča izvor Kurira.

Sama kuća Živojinovića locirana je na dvadeset metara od jezera, a pet metara od vode napravljena je pomoćna kućica sa savremeno opremljenom kuhinjom, roštiljom i svime što je potrebno jednom kuvaru. Za taj deo zaslužan je Boba, a u pomenutom prostoru u isto vreme može da obeduje dvadesetak osoba.

U želji da dobijemo potvrdu informacije do koje smo došli, pozvali smo Lepu Brenu i pitali je da li su ona i Boba postali vlasnici pomenutog letnjikovca.

- Sa prijateljima smo letos obilazili Zlatibor, pa tako i Zlatarsko jezero, a razlog naše posete je turizam. Kada su kuće u pitanju, više volim da u njima gostujem nego da ih kupujem, jer kad imaš kuću, imaš i obavezu da je neprestano sređuješ i nikad ne možeš da kažeš kako si sve završio - pomalo misteriozno nam je objasnila Brena zbog čega je boravila u Kokinom Brodu, bez obzira na to što svi meštani tvrde i hvale se činjenicom kako im je balkanska muzička kraljica postala komšinica.   

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Zapaljen Sekin butik
Zapaljen Sekin butik
Play - VB 2009 - Dragici napisali -govno- na krevetu
VB 2009 - Dragici napisali -govno- na krevetu
Play - Ceca za srpsku u Lazarevcu
Ceca za srpsku u Lazarevcu
Play - Boki 13 ismejao Seku
Boki 13 ismejao Seku
Play - VIP Survajveri juče otputovali na Filipine
VIP Survajveri juče otputovali na Filipine
Play - Ko je koga kopirao
Ko je koga kopirao
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt