Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Brena gradi hotel na Zlatiboru
28.01.2009.
Izvor: Alo

Brena gradi hotel na Zlatiboru
Zbrka.com

Najveća folk zvezda bivše Jugoslavije još jednom je potvrdila da je radoholičar. Naime, ona ovih dana, usred promotivne kampanje za novi CD i koncertnih aktivnosti, otpočinje zidanje hotela na Zlatiboru.

Arhitektonski plan je, kako „Alo!“ saznaje, urađen pre nekoliko nedelja, a sve će biti urađeno po svetskim standardima. U sklopu objekta biće najsavremeniji spa centar, kuhinja će biti vrhunska i prilagođena kraju u kojem će se velelepno zdanje nalaziti, a početak gradnje se očekuje uskoro.

- Tačno je da ćemo graditi hotel na Zlatiboru, samo još ne mogu da preciziram kada ćemo započeti sa građevinskim radovima. Sada smo tek dobili projekat i u fazi smo obezbeđivanja svih neophodnih dokumenata za početak zidanja - potvrdila je naše saznanje Lepa Brena.

Osim ovog objekta, koji će biti korišćen u komercijalne svrhe, folk pevačica planira da svoje carstvo nekretnina obogati za još jednu kuću na Mediteranu.

- Mi imamo stan u Monte Karlu, ali to je mondensko mesto. Sada bih želela da imam kućicu u mirnom kraju, gde živi običan svet. Sada je ostalo samo da odaberem i mesto gde bih odlazila nekoliko meseci na letovanje sa porodicom - kaže gazdarica „Granda“.

Inače, Brena je ovog leta krstarila Mediteranom i Azurnom obalom, a čitava porodica Živojinović provela je nekoliko dana u Umagu i Novom Vinodolskom. Sredozemlje je veliko, pa ne sumnjamo da će Brena naći idealno mesto za kuću, a, kako saznajemo, zasad najviše traži po malim mestima u Grčkoj, Turskoj, Italiji, ali i u Hrvatskoj.

Stopirala sam knjigu

Iako je Brena najavila objavljivanje svoje biografije, koja je u završnoj fazi pisanja, posle izdavanja novog albuma taj projekat je na pauzi.

- Odlučila sam da stopiram knjigu jer je mnogo ljudi koje pominjem još aktivno na estradi, pa ne želim da im dajem na značaju. To je kao kad bih gurala prste u 220 volti. Znači, nisam odustala, samo sam malo pomerila vreme - izjavila je ovim povodom Lepa Brena.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Ceca zbrisala na Kipar ?
Ceca zbrisala na Kipar ?
Play - Farmeri - Gde su naše pare
Farmeri - Gde su naše pare
Play - Politika i estrada - Ima neka tajna veza
Politika i estrada - Ima neka tajna veza
Play - Djus - Matori glavu ću ti otkinem
Djus - Matori glavu ću ti otkinem
Play - Ceca - Srećna sam sa Vladom
Ceca - Srećna sam sa Vladom
Play - Ana Nikolić - Stari novi dečko
Ana Nikolić - Stari novi dečko
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt