Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Brega krade
26.01.2010.
Izvor: Alo

Brega krade
Zbrka.com

Dok većina estrade pozdravlja izbor Gorana Bregovića da komponuje pesmu koja će nas predstavljati na ovogodišnjem izboru za pesmu „Evrovizije“, folk pevačica Zorica Marković je prva javno iznela teoriju da to baš i nije najbolji izbor:

- Brega ima veliku dozu prepotentnosti i nadmenosti koji ja ne volim. Za razliku od njega, Sanja Ilić Balkanika je uspeo u životu, a pri tom je ostao skroz normalan i priseban - rekla nam je na samom početku Zorica, koja iako smatra da Brega nije najidealniji za ovo takmičenje, ne osporava njegov talenat.

- Treba imati talenta i za tako nešto. „Kalašnjikov“, „Mesečina“ i mnoge druge pesme pevale su se i pre 20 godina na vašarima i ostalim veseljima, ali on uspeva takve pesme malo da prepakuje i prisvoji ih. Narod je svestan da je to što Brega radi plagijat, krađa.

Čovek ima talentovane ljude oko sebe koje s vremena na vreme menja i koristi ih da nešto promene u pesmi koja već postoji, ili oni urade nešto novo, i na kraju kao tvorac tog dela potpiše se Brega. Nino Ademović radi za njega većinu pesama - komentariše Markovićeva, koja se ne slaže sa konstatacijom da su trube svoj procvat doživele zahvaljujući ovom muzičaru.

- Guča i trube su postojale mnogo, mnogo pre Bregovića, samo što on sa svojim ljudima dobro i inteligentno pakuje već postojeće stvari, ali dobro, njega u svetu poznaju po ovoj našoj staroj-novoj muzici, to je jedan plus za nas. Iskreno, nisam sigurna kako ćemo proći na „Evroviziji“, možda će sve da upropasti, a možda nam se i posreći - kroz smeh komentariše pevačica.

U protekle dve-tri nedelje u medijima su se spominjali mnogi pevači koji bi bili najadakvatniji naši predstavnici, a među njima su se najčešće čula imena poput Tijane Dapčević, Aleksandre Radović, Cece Ražnatović i Jelene Tomašević, kao i mladih grandovaca, Rade Manojlović i Milana Stankovića.

- Uf, ne znam ni sama. Jelena mi je isuviše troma, skroz mi je pihtijasta, a Aleksandra tek nema nikakvu energiju. Cecu stvarno poštujem, ali ne znam šta bih rekla o njoj kao našem eventualnom predstavniku.

Milan i Rada mi nisu za to. Tu treba kad se pojaviš sve da se trese. Tijana mi je od te četvorke nekako najbolja. Ipak, za mene su pravi likovi koje treba slati u svet Tifa, Alen Islamović, Željko Bebek, Čola, a ni mali Alen Ademović nije loš, dečko rastura kako peva - objašnjava Zorica.

Tukla bih Maju Nikolić!

- Gledala sam „Farmu“ i nisam mogla da verujem šta je sve Maja Nikolić radila. Pa, ja bih se drugi dan pobila sa njom. Kad bih je imala u komšiluku, odmah bi se odselila.

Uopšte mi se nije svidelo njeno ponašanje, kad raširi one svoje oči, uplašim se i odmah promenim kanal. Verujte mi, drugi dan bih izašla sa imanja, i to sa tri džaka na ramenima: mojim, Majom i njenim džakom - kroz smeh objašnjava Zorica, koja se osvrnula i na Majinu veridbu.

- Da, čitala sam da se „verila“. Pa i meni se javio Batistuta, hoće da me ženi! A zahvaljujući Maji, mi smo dobili srpsku verziju „Gospodara prstenova“. Mislim, Maja i njen verenički prsten... - kaže pevačica.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - VB 2009 - Grube šale na Dragičin račun
VB 2009 - Grube šale na Dragičin račun
Play - Srećko Šojić novi premijer!
Srećko Šojić novi premijer!
Play - Sekirom na Dženana
Sekirom na Dženana
Play - Momenat istine šokiraće Srbiju
Momenat istine šokiraće Srbiju
Play - Adriana Čortan prebolela Željka Joksimovića
Adriana Čortan prebolela Željka Joksimovića
Play - Biseri studenata Operacije Trijumf
Biseri studenata Operacije Trijumf
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt