Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Brega i Severina snimaju film
27.11.2008.
Izvor: Blic Online

Brega i Severina snimaju film
Zbrka.com

Posle više od dve godine, koliko traje saradnja između najkontroverznije i najlepše hrvatske pevačice Severine Vučković i muzičara Gorana Bregovića, nastala je ideja da se napravi dokumentarni film o nastajanju albuma „Zdravo, Marijo”.

Album su vredno, marljivo prikupljajući materijal Brega, Severina i Marina Tucaković pripremali do najsitnijih detalja, a potom su odlučili da od toga naprave i film i publici i fanovima prikažu kako su izgledali njihovi zajednički trenuci tokom stvaranja.

- Trenutno imamo u planu da napravimo dokumentarni film o tome kako je nastajao album „Zdravo Marijo”. U njemu će biti prikazano baš sve. Od ulaska u malu dvoranu gde smo Brega i ja snimali sa tamburašima do velike pozornice u Domu sportova u Zagrebu. U dokumentarcu će biti prikazane i sve promocije koje smo održali, u Zagrebu kao svadbu, u Sarajevu gde sam služila ćevape, u Beogradu… - ispričala je Severina za „Blic”.

S obzirom na to da je Severina veoma zadovoljna saradnjom sa Bregom i Marinom, i kaže da su tokom snimanja pored napornog rada imali višečasovne trenutke druženja, zaista možemo da očekujemo zanimljiv dokumentarac.

Osim snimanja u studiju, Brega je često pripremao kulinarske specijalitete za goste, radio u bašti, a tokom stvaranja su uživali u njegovom dvorištu, smehu, šalama…

- Brega i ja smo postali veoma dobri prijatelji tokom saradnje. Bilo nam je zaista super, on je dobar domaćin i lepo smo se provodili, mada smo pretežno radili.

Nedostaju mi ti neki razgovori i smeh - ispričala je Severina za „Blic” i priznala je da sa velikim zadovoljstvom planira da ponovi sve.

Paralelno sa dokumentarcem rodila se misao o novom albumu.

- Za sad smo počeli da mislimo o tome. Videćemo gde će nas to odvesti, ko zna. Ovo mi je bila jedna od najlepših saradnji, tako da to mora da se ponovi - iskrena je Severina.

U spotu sam žena na trapezu

Za nekoliko dana u Hrvatskoj će biti promovisan novi Severinin spot, video za pesmu „Tridesete”.

- Spot je rađen u cirkuskom ambijentu. Cirkus me asocira na šatorsku kulisu kao kulisu života. Život je zaista cirkus. Spot je urađen tako da ja letim na trapezu.

Spot simbolizuje ženu u tridesetim godinama prošlog veka i ženu sada, kada se njena uloga u društvu nije značajnije promenila. I mislim da nije, žena je i dalje u podređenoj ulozi. U spotu imamo i krotitelja, on je, naravno muškarac, te konja koji simbolizuje snagu, psa koji iskazuje vernost i dosta tih detalja i životnih simbola - ispričala je Seve i objasnila koliko joj ta uloga znači:

- Meni je najdraža ta žena na trapezu jer sam oduvek to htela da budem i sada mi se ispunila želja.

Kontroverzna hrvatska diva u spotu, inače igra i tango koji je, kako nam otkriva, naučila da igra nekoliko minuta pre početka samog snimanja.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Sloboda i Vojin dobili bliznakinje
Sloboda i Vojin dobili bliznakinje
Play - Aca Lukas - Žurka pred koncert
Aca Lukas - Žurka pred koncert
Play - Zagoreli farmeri simulirali seks
Zagoreli farmeri simulirali seks
Play - Brena ljuta na Cecu zbog Filipa
Brena ljuta na Cecu zbog Filipa
Play - Ivana najlepša olimpijka
Ivana najlepša olimpijka
Play - Monika Beluči u Petlovcu
Monika Beluči u Petlovcu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt