Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Branka Bojanić - Tužiću Zoricu
28.04.2010.
Izvor: Alo!

Branka Bojanić - Tužiću Zoricu
Zbrka.com

Verovatno se Bojanićeva supruga na ovakav korak ne bi odlučila da Zorica nije nekolicini farmera iznela njihovu životnu priču, sa posebnim akcentom na to da su išli na veštačku oplodnju.

- Strašno, ja ne znam koju drugu reč da upotrebim za to što je pričala! Planiram da je tužim, ali ću ipak sačekati da Miloš izađe sa farme i da se konsultujem sa njim!

Jako, jako bedno, ružno i nisko sa njene strane. Sve razumem, ogovaranja, spletke, ali dirati ljudima u rane i komentarisati takve intimne detalje prelazi svaku granicu. Kad sam to čula, želudac mi se ukočio!

Zanimljivo mi je ko se sve našao da komentariše moj i Milošev život. To dete, ako se bude rodilo, biće plod velike ljubavi i što je jako bitno, znaće se ko mu je otac, za razliku od nekih - objašnjava potreseno Branka i dodaje da je komentari pojedinih farmera, vezanih sa razliku u godinama, više ne pogađaju.

- Pa ako je Tito mogao da ima mlađu ženu od sebe, što ne može Miloš Bojanić?! Šljam koji to komentariše mi u životu ne treba. Polako, ali sigurno isplivava ko je zapravo kakav. Maske padaju, a ja sam uverena da publika to vidi - rekla je Branka za naš list.

Podsećanja radi, sve je počelo kada je Zorica u razgovoru sa Majom, Nemanjom, Milenom i Mirjanom otkrila da je Miloš potražio lekarsku pomoć ne bi li dobio još potomaka.

- Zamislite, čovek ide na veštačku oplodnju da mu zatrudni žena! - ispričala im je Zorica, na šta se Maja nadovezala komentarom da je u Bojaniću sve umrlo.

- Pitala sam ga kako misli da u 60. godini pravi dete - zaključila je Zorica.

Nemanju vređali na pijaci!

Ovonedeljni gazda Nemanja dobio je kritike na ponašanje prilikom odlaska na pijacu.

Naime, Stevanović se iz nabavke vratio umoran, iscrpljen i razočaran jer je došao u situaciju da mu narod na pijaci dobacuje da je ljubomoran i da se ne ponaša kako mu priliči. U jednom trenutku mu je neko dobacio i da je „naje*ao kada izađe“, na šta je Nemanja ostao u šoku.

Milena je pokušavala da ga uteši rečima: „Neka jedu gov*a svi!“, ali nije uspela da ga smiri! Nemanja je takođe nakon komentara ljudi na pijaci otišao u crkvu i zapalio sveću.

Kemiš: I ja sam iznenađen!

- I ja sam iznenađen njenom pričom i reakcijom jer mi to ne liči na Zoricu. Očigledno je nesporazum između nje i Miloša kulminirao.

Te reči su izašle iz nje bez neke kontrole, što opet ne mogu da komentarišem jer nisam gledao. Neko je morao da joj kaže taj detalj u vezi s oplodnjom i pretpostavljam da je to bio Miloš, jer otkud bi Zorica to znala? Zašto nisu i to emitovali, ovako izmontiraju samo ono što im se čini najatraktivnijim i onda narod izvlači razne zaključke.

Savetovao bih joj da se ne nervira i da čuva živce. Lakše mi je jer nisam video skoro da plače - kaže za „Alo!“ Miroljub Aranđelović Kemiš

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Seksi Sandra u akciji - Aleksinac glasa za Radašina
Seksi Sandra u akciji - Aleksinac glasa za Radašina
Play - Tamara Paunović - Sevnula guza
Tamara Paunović - Sevnula guza
Play - Baki hteo da bije Baneta
Baki hteo da bije Baneta
Play - Pljušte uvrede u VB - Era - Lepa je babetina
Pljušte uvrede u VB - Era - Lepa je babetina
Play - Poliglote, kad bi se zezali
Poliglote, kad bi se zezali
Play - VB 2009 - Djole pobedio vremešnog Radišu
VB 2009 - Djole pobedio vremešnog Radišu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt