Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Braniću učesnike gej parade
13.09.2009.
Izvor: Alo

Braniću učesnike gej parade
Zbrka.com

Naime, nedelju dana uoči gej parade u Srbiji, održaće se i „kontramiting“ u vidu „Porodične šetnje“, na kojoj su svoje učešće potvrdili brojni glumci, pevači i drugi. Kako piše portal „Gej eho“, na tom hepeningu će se, između ostalih, navodno pojaviti Ivan Bosiljčić, Nebojša Glogovac, Vuk Bojović, Bora Đorđević, Aleksandar Srećković Kubura i drugi.

Svi oni su najavljeni da će 12. septembra uveličati manifestaciju (koja je zamišljena kao odgovor na gej paradu), koju organizuje patriotska nevladina organizacija Srpski sabor „Dveri“, a čija je poruka da su brak između muškarca i žene i roditeljstvo večite vrednosti.

Pomenuta skupina će prošetati od hrama svetog Save do Kalemegdana, a završiće na koncertu za decu u porti Saborne crkve u 18 časova. Tom prilikom, pesnici Ljubivoje Ršumović, Branko Stevanović, Igor Kolarov i Mirjana Bulatović recitovaće pesme za decu.

Aleksandar Srećković Kubura kaže za „Alo!“ da će se pojaviti na toj šetnji, ali ne da bi „kontramitingovao“ već da bi podržao ideju braka i rađanja dece.

- Nisam razumeo da je ideja „Porodične šetnje“ kontra gej paradi, već da ima cilj da promoviše vrednosti porodice i rađanja dece, za šta se ja zalažem jer nam natalitet drastično opada. Nemam ništa protiv homoseksualaca, ali nisam za bilo kakvo paradiranje jer imamo mnogo ozbiljnijih problema zbog kojih treba izlaziti na ulice. To je potpuno besmisleno jer svi ljudi imaju iste probleme i treba zajedno da se borimo za bolji kvalitet života - zaključuje Kubura.

Jedan od retkih javnih ličnosti koji podržava homoseksualce u ostvarivanju svojih prava je Dragan Bjelogrlić.

- U načelu sam pristao da glumim u spotu koji podržava „Paradu ponosa“, iako on još nije snimljen. Lično mislim da svako treba da ima slobodu da iskaže svoje stavove i braniću svakoga ko to želi da učini. Ali, to nije bilo presudno u odluci da podržim ovu gej paradu i sigurno se ne bih mešao da se nisu pojavili oni koji žele da spreče sve to - kaže Bjela, iako su brojne njegove kolege s „druge strane“.

- Isprovocirali su me jer mi je dosta da živim u zemlji gde svi uzimaju pravdu u svoje ruke, naročito kada su brojniji i jači. To ne mogu da dozvolim i zbog toga sam uzeo aktivno učešće - kaže glumac.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Skaj Vikler na Čukarici
Skaj Vikler na Čukarici
Play - Kako poznate ličnosti slave Uskrs
Kako poznate ličnosti slave Uskrs
Play - Knez tukao suprugu?
Knez tukao suprugu?
Play - Sve Majine laži
Sve Majine laži
Play - Krvavi Rambo
Krvavi Rambo
Play - Nataša Bekvalac u vezi sa rukometašem
Nataša Bekvalac u vezi sa rukometašem
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt