Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Bond devojke
17.01.2008.
Izvor: Press Online

Bond devojke
Zbrka.com

Bez njih ne može da se zamisli nijedan film o tajnom agentu 007. Glumiti partnerku Džejmsa Bonda stvar je prestiža, a uz izbor glavnog glumca, producentima je uvek najvažnije da pronađu atraktivnu glumicu koja će nastaviti tradiciju vatrenih Bondovih devojaka.

Nedavno su najavljene i dve nove Bond devojke koje će glumiti u nastavku čuvenog serijala o agentu 007. Dve nepoznate glumice, Ukrajinka Olga Kurilenko i Britanka Gema Arterton, boriće se za naklonost Danijela Krejga u novom filmu o tajnom agentu Džejmsu Bondu. Film još nema naslov, a njegov trenutni radni naziv je „Bond 22.

Ove dve glumice tako su dobile čast da naslede neke svoje poznate koleginice koje su glumile u čuvenom serijalu. Jedna od njih je i neprevaziđena Ursula Andres, prema jednom izboru, najseksepilnija Bond devojka. Ursula je u filmu „Dr No, snimljenom 1962. godine, tumačila lik Hani Rajder, a scena u kojoj švajcarska glumica u belom bikiniju izlazi iz mora ušla je u istoriju svetskog filma. Čitaoci najčitanijeg škotskog dnevnog lista „Herald proglasili su ovu scenu za „najbolju scenu u bikiniju svih vremena. Scena u kojoj se pojavljuje Hani Rajder, u prvom filmu o tajnom agentu Džejmsu Bondu, postavila je standarde za buduće Bondove devojke, a ujedno je i označila svetski bum u prodaji bikinija. Zanimljivo je da je 2001. godine beli bikini koji je nosila Andresova na aukciji prodat za 35.000 funti.

Među seksepilnije Bond devojke ubrajaju se još i holandska glumica Famke Jansen, Džejn Simur, Kim Bejsinger, Eva Grin, Lois Čajls i Hale Beri, jedna od dobitnica „Oskara među dosadašnjim Bondovim devojkama. U filmu „Umri drugi dan iz 2002. godine, tumačila je ulogu Džinks Džonson, a film je svojevrstan omaž Ursuli Andres, budući da, nakon 40 godina, i Hale izlazi iz mora u bikiniju, samo što je ovoga puta kupaći kostim narandžaste, a ne bele boje.

SVE BONDOVE DEVOJKE

U filmovima o najpoznatijem agentu na svetu do sada je glumilo puno devojaka, među kojima su i Ursula Andres, Danijela Bjanki, Onor Blekmen, Klaudin Oger, Mie Hama, Dajana Rig, Džil St. Džon, Džejn Simur, Brit Ekland, Barbara Bak, Luiz Čajls, Karol Buke, Mod Adams, Kim Bejsinger, Tanja Roberts, Marijam d'Abo, Keri Lavel, Izabela Skorupko, Mišel Jeo, Sofi Marso, Deniz Ričards, Hale Beri i Eva Grin.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Dragana Mirković investira u BN Sat
Dragana Mirković investira u BN Sat
Play - Goga Sekulić otvara salon lepote
Goga Sekulić otvara salon lepote
Play - Ena Popov: Odbila VB zbog Plesa do snova
Ena Popov: Odbila VB zbog Plesa do snova
Play - Seksi Katarina Radivojević
Seksi Katarina Radivojević
Play - Đus se vraća na Farmu
Đus se vraća na Farmu
Play - Seku čuvaju kao Obamu
Seku čuvaju kao Obamu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt