Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Boki 13 proteran iz Srbije
03.03.2011.
Izvor: Press Online

Boki 13 proteran iz Srbije
Zbrka.com

Makedonski šoumen i učesnik rijalitija „Farma" i „Dvor" Bojan Jovanovski saslušan je juče u policiji jer je ilegalno boravio u Srbiji, ostavljen mu je rok od tri dana da napusti našu zemlju.

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski - Boki 13 uhapšen je juče jer je ilegalno boravio u našoj zemlji. Sudija za prekršaje kaznio ga je sa 10.000 dinara i šest meseci zabrane boravka u Srbiji.

- Boki 13 ima rok od tri dana da ode iz Srbije. U suprotnom, biće proteran! On je kažnjen jer kao strani državljanin nije imao nikakvu prijavu boravka - kaže izvor Pressa iz policije.

Boki 13 je u nedelju veče izašao iz Pinkovog rijalitija „Dvor", u kome se pojavio kao gost i koji je u palati proveo 15 dana. Juče oko 11 časova priveden je u policijsku stanicu Savski venac gde se nalazi uprava za boravak stranaca. Boki je skoro tri sata proveo na ispitivanju.

Nakon što je dao pisano obrazloženje zbog čega nema boravišnu vizu Bojan je dobio rok od tri dana da napusti Srbiju. Određena mu je i kazna od 10.000 dinara, ali i zabrana ulaska u Srbiju sledećih šest meseci. Srpska policija bile je prilično blaga prema šoumenu koji već godinu dana živi i radi u našoj zemlji.

Boki 13 u izjavi za Press, međutim, tvrdi da je imao boravišnu vizu, ali da je zaboravio da je produži zbog dugog boravka u rijalitiju „Dvor".

- Tačno je da je došlo do problema jer mi je istekao rok za produžetak boravišne vize. Umesto 99 dana, na koliko sam imao vizu, ja sam u Srbiji 120 dana. Moji advokat rade na slučaju i to je sve što mogu da vam kažem - rekao nam je Boki nakon saslušanja.

Nakon ispitivanja u policijskoj stanici Savski venac Bojan je oko 14 časova sporednim ulazom prebačen u civilnom policijskom automobilu u Glavnu policijsku upravu za grad Beograd, gde ga je saslušao sudija za prekršaje. Oko 15 časova Boki je napustio MUP u 29. novembra pomalo nervozan zbog celodnevnog čekanja i ispitivanja.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Ana Mihajlovski - Trudna
Ana Mihajlovski - Trudna
Play - Poliglote, kad bi se zezali
Poliglote, kad bi se zezali
Play - Jelena Karleuša podržava Dinkića
Jelena Karleuša podržava Dinkića
Play - Lepi - Prebiću Novaka Djokovića (Video)
Lepi - Prebiću Novaka Djokovića (Video)
Play - VB 2009 - Kiki odbila Manuela
VB 2009 - Kiki odbila Manuela
Play - Tuženi farmeri - Boli nas uvo za Miloša
Tuženi farmeri - Boli nas uvo za Miloša
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt