Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Bojanić - Vendi se bavila prostitucijom
24.02.2011.
Izvor: Alo!

Bojanić - Vendi se bavila prostitucijom
Zbrka.com

Folk pevač Miloš Bojanić izneo je tvrdnju da se Vesna Vukelić Vendi bavila prostitucijom, ali da nije imala uspeha u tom poslu „zbog velike konkurencije“.

aime, on je u jednom od svojih seansi sa Majom Nikolić izneo neke delove iz navodnog Vendinog života

- Majo, ma Vendi se bavila najstarijim zanatom na svetu, prostitucijom, ali nije uspela u tome zbog žestoke konkurencije u tom poslu. Njoj su sad preostali samo javni toaleti kako bi nešto zaradila, nema kako drugačije.

Šta bi drugo i mogla da radi kad ne zna da peva, ne pojavljuje se nigde i niko ne zna za nju. Šta drugo može da radi nego da priča kojekakve gluposti na televiziji - izneo je svoje mišljenje Miloš, na šta je Maja, kao po običaju, reagovala odobravanjem.

Inače, ovom Braćalinom izlaganju prethodio je striptiz, zadatak koji su dobili seljani, tačnije nekolicina njih. Vendi, Nina, Urška i Mika izvodile su svoje tačke, a prvu nagradu su podelile Vukelićeva i starleta, koje su od kralja i kraljice nagrađeni sa po 20 dukata, dok su preostale dve igračice dobili po10 novčića.

Sukob između Vendi i Miloša počeo je iste večeri kada se u „Dvor“ uselila folk pevačica. Ona je održala poduži govor u kojem je Bojanića označila kao agenta Državne bezbednosti, koji je u službi imao nadimak „Crna štikla“.
Braćala joj je uzvratio u svom stilu - iza leđa.

Mika: Majo, ljubila si mnoge polne organe!

U jednoj od svojih trač partija sa Bojanićem, Maja, ne znajući da je Mika sluša, počela je da ogovara sve redom ukućane, govoreći kako joj je muka da gleda kako se svi međusobno ljube i zavlače u zadnjicu, na šta je bivša učesnica „Operacije trijumf“ burno odreagovala.

- Majo, ti što si ljubila mnoge polne organe da bi došla tu gde jesi, ne vuci me za jezik - uzvratila je Mika omalenoj Nišlijki, posle čega je napustila sobu.

Maja: Boki je pun crva!

U toku jučerašnjeg dana seljani su dobili zadatak da do kraja večeri smisle neki pesmicu koju će posvetiti svojim ovonedeljnim vladarima, Bokiju i Đusu, pa su tako Maja i Miloš jedva dočekali ovaj zadatak kako bi izneli mišljenje o svojim naslednicima, a mi vam prenosimo deo pesme:

„Vaše veličanstvo, kraljice Usranko,
salo vam se trese i puni ste crva.
Nije sramota kakiti u krevetu,
ali tek kad pređete devedeset devetu.
Kraljice Usranko, i majka vas se stidi,
glave će vam doći jedna mala Maja.“

Autisti se bune zbog Vendi!

Zbog izjave koju je u svom obraćanju iznela Vesna Vukelić Vendi, a u kojoj je rekla da je kod Maje Nikolić prisutna disharmonija, disfunkcija, te da je ona autistična osoba, oglasilo se udruženje za pomoć osobama sa autizmom:

- Osobe sa autizmom niti su disharmonične niti disfunkcionalne, kako je to u rijaliti programu „Dvor“ izjavila Vesna Vukelić Vendi, već imaju identična osećanja i osobine kao i osobe bez invaliditeta. Nedopustivo je da se takvo etiketiranje ovih ljudi pušta u etar.

Na taj način prave se pogrešne predrasude prema osobama sa autizmom - rekla je za naš list Zorica Lazarević, predstavnik stručnog tima udruženja za pomoć osobama sa autizmom, napominjući da su oni uputili protesno pismo Televiziji „Pink“ i Republičkoj radiodifuznoj agenciji.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Čola na američkoj turneji
Čola na američkoj turneji
Play - VB 2011 - Marijanin muž hoće da naplati ženin sex
VB 2011 - Marijanin muž hoće da naplati ženin sex
Play - Jelena Karleuša protiv Dare Bubamare
Jelena Karleuša protiv Dare Bubamare
Play - Nataša Bekvalac ostavila Daču?
Nataša Bekvalac ostavila Daču?
Play - Nataša pobegla sa finala VB
Nataša pobegla sa finala VB
Play - Bora Čorba otvara kafanu
Bora Čorba otvara kafanu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt