Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Bojan Marović - Strahovao sma za život
06.10.2009.
Izvor: Kurir Info

Bojan Marović - Strahovao sma za život
Zbrka.com

Pop pevač Bojan Marović, koji je u subotu 26. septembra zadobio teške povrede lica ispred podgoričkog kafića OGP, na veliku sreću uspešno se oporavlja.

Njega je napala grupa pijanih mladića, koji su pre toga provocirali njegovu drugaricu. Kako bi je odbranio od nasilnika, mladi pevač je stao u odbranu prijateljice, ali je zbog toga izvukao deblji kraj.

On je zadobio nekoliko udaraca u glavu, a jedan od nasilnika upotrebio je i zube, pa je Bojan gotovo ostao bez jagodice levog obraza:

- Istina je sve to što se pojavilo u medijima - kaže Marović za Kurir, i dodaje: - Hvala Bogu, sve se završilo i trenutno se mnogo bolje osećam. Lekari su prvog dana mislili da ću morati na operaciju lica čim mi otok splasne, ali upravo su mi saopštili da hirurška intervencija neće biti potrebna.

Razmišljao sam šta me je snašlo, jer mi se ovako nešto nikada u životu nije desilo. Ne volim nasilje i svi me poznaju kao mirnog i normalnog momka. Ali, kada se namesti takva situacija, čovek ne može a da ne reaguje.

Uvek bih stao u odbranu nekog svog, iako me nije stid da priznam da sam se uplašio za svoj život jer sam siguran da bi se u ovakvim okolnostima svako veoma uplašio.

Nakon napada popularni pevač je otišao do bolnice u pratnji druga, u kojoj se nije mnogo zadržao, bez obzira na to što su lekari konstatovali teške telesne povrede. Čim su ga doktori pregledali, napustio je zdravstveni centar i nastavio lečenje kod kuće, a, kako nam je sam rekao, čitav slučaj nije želeo da prijavi policiji:

- Nisam želeo da slučaj prijavljujem jer bi na taj način još više pogoršao stvari. Ne plašim se ničeg i nikog, ali ne želim da dižem paniku. I porodica deli moje mišljenje, a moj mlađi brat Boris (15) dobijao je neke pretnje putem interneta, ali sada je sve u redu.

Evo, konačno pijem prvu jutarnju kafu bez nerviranja, posle nekoliko paklenih dana - rekao nam je Bojan, koji će zbog ovog neprijatnog slučaja odložiti snimanje albuma.

Tokom prethodnih dana Marovića su zvali brojni prijatelji i kolege sa estrade, a među prvima Saša Kovačević, sa kojim je Bojan već dugo u prijateljskim odnosima.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Ana i Verdasko - Ljubav cveta
Ana i Verdasko - Ljubav cveta
Play - Mrknonjić i Velja Ilić u Guči
Mrknonjić i Velja Ilić u Guči
Play - Miki vodi Farmu
Miki vodi Farmu
Play - Ceca za srpsku u Lazarevcu
Ceca za srpsku u Lazarevcu
Play - JK nosi sat bivšeg muža vredan 20 000 evra
JK nosi sat bivšeg muža vredan 20 000 evra
Play - Dragana Mirković najpopularnija na You Tube
Dragana Mirković najpopularnija na You Tube
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt