Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Beer Fest obara rekorde
23.08.2008.
Izvor: Press Online

Beer Fest obara rekorde
Zbrka.com

Svetkovinu piva i dobre muzike do sada posetilo već 200.000 ljudi, što garantuje da će ovo biti najmnogoljudnije izdanje festivala

Do danas, kada se na „Bir festu" očekuje najveća gužva, ovaj festival već je posetilo oko 200.000 ljudi, i sve je jasnije da će ovogodišnja manifestacija biti najmnogoljudnija do sada. Popijeno je oko 300.000 litara piva, a na velikoj festivalskoj bini nastupilo je 26 grupa i izvođača.

Posle ogromnog iznenađenja u četvrtak uveče, kada su Beograđani imali prvi ozbiljan susret „oči u oči" sa izuzetnim bosanskim bendom „Dubioza kolektiv", juče je u muzičkom smislu nastupilo izvesno zatišje: glavni izvođači bili su beogradski bend „Blok aut", koji pravi muziku za sladokusce i za malo intimnije prostore od divovske poljane na Ušću, makedonski kompozitor Kiril Džajkovski, kao i niška „Galija", koja, zahvaljujući nekadašnjem angažmanu frontmena benda Nenada Milosavljevića, izaziva asocijacije na Socijalističku partiju Srbije iz prepetooktobarskog perioda.

Današnji program sastavljen je od domaćih koncertnih favorita. Posle svirke „Ateist repa" i Dada Topića i „Tajma", uslediće tradicionalni nastup „Ortodoks Keltsa", kao i koncerti „Darkvud daba" i grupe „Sanšajn", koja se nedavno u velikom stilu vratila na srpsku muzičku scenu.

Na „Bir festu" u toku su i različite aktivnosti koje nisu direktno povezane sa alkoholom. Omladina JAZAS-a saopštila je da će posetiocima „Bir festa" biti podeljeno 20.000 kondoma u okviru zajedničke akcije JAZAS-a i kompanije „Dureks". Volonteri JAZAS-a su samo prvog dana manifestacije, koja traje do 24. avgusta na Ušću, podelili više od 6.000 kondoma. Cilj akcije je da se što većem broju mladih ljudi skrene pažnja na važnost korišćenja kondoma kao najboljeg vida zaštite od polno prenosivih infekcija, naročito side, kaže se u saopštenju.

Za večeras je najavljeno lepo vreme, ali postoji mogućnost da u toku noći dođe do provale oblaka, pa bi posetiocima bilo pametno da ponesu adekvatnu odeću.

PET INTERVENCIJA ZBOG PIJANSTVA

Druge večeri festivala Hitna pomoć intervenisala je na „Bir festu" pet puta, a u Gradskom zavodu za hitnu medicinsku pomoć saopštili su da su u pitanju bile posledice prekomernog uzimanja alkohola. Policija još uvek nije saopštila koliko je vozača uhvaćeno da upravlja automobilom u alkoholisanom stanju. Alko-test kontrole na izlazima sa Ušća su rigorozne, što je dodatan motiv posetiocima da se odluče - ili će da piju ili će da voze.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Branko Djurić utajio porez
Branko Djurić utajio porez
Play - Ana Ivanović - Kalendar za 2009
Ana Ivanović - Kalendar za 2009
Play - Švaba - Vreme prolazi rane ostaju
Švaba - Vreme prolazi rane ostaju
Play - Stanković vređao Ukrajince (Video)
Stanković vređao Ukrajince (Video)
Play - Farma - Viktorija
Farma - Viktorija "drogirala" takmičare
Play - Ivana Stamenković Sindi u Maximu
Ivana Stamenković Sindi u Maximu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt