Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Anđa i Bred usvajaju dete iz Bosne ?!
06.04.2010.
Izvor: Press Online

Anđa i Bred usvajaju dete iz Bosne ?!
Zbrka.com

Holivudski par iznenada posetio BiH navodno da bi usvojio siroče. Juče su u Goraždu zakupili ceo hotel i obišli izbegličke kampove i siromašne porodice.

Najpoznatiji holivudski par, Anđelina Džoli i Bred Pit, koji je u nedelju posle podne iznenada doputovao u Sarajevo, navodno će usvojiti siroče iz Bosne i Hercegovine!

Spekuliše se da su slavni glumci, koji imaju troje usvojene i troje biološke dece, u Sarajevo došli da bi zaključili proceduru oko unapred dogovorenog usvajanja još jednog deteta!

Slavni glumci nisu se izjasnili da li je jedan od razloga posete BiH proširenje porodice. Iz sarajevske kancelarije UNHCR-a, čiji je Anđa ambasador dobre volje, tvrde da je glumica u humanitarnoj misiji u BiH.

Bred zbunio prodavačicu

- Gospođa Džoli je u pratnji svog supruga došla u posetu kao ambasador dobre volje UNHCR-a i obići će izbegličke kampove i siromašne porodice. To su njene redovne aktivnosti otkad je na toj funkciji i nema ništa neobično u tome što je posetila i BiH. Nema nikakve priče o usvajanju, osim ako ne usvoje mene - kroz osmeh za Press kaže portparol UNHCR-a za BiH Aida Prljača.

Ona naglašava da se informacije o lokacijama koje će obići slavni par ne smeju otkrivati, kao ni datum i vreme njihovog odlaska iz BiH.

- U cilju potpune bezbednosti naših dragih gostiju, dogovorili smo se da kompletan plan njihovog boravka držimo u strogoj tajnosti. Tek kada odu daćemo opširno saopštenje o poseti i lokacijama koje su obišli - kaže Prljača.

Anđa i Bred juče ujutro su posetili kolektivne centre za izbeglice u naseljima Belvedere i Splavište u okolini Goražda. Prethodno su zakupili kompletan goraždanski hotel „Behar", koji je tokom celog jučerašnjeg dana bio pod velikim merama obezbeđenja - ulaz je bio strogo zabranjen, a svi telefoni isključeni!

Par nije želeo da daje izjave medijima, a to su sugerisali i stanarima izbegličkog centra s kojima su razgovarali. Kako saznajemo, u centru Goražda Bred je u parfimeriji tražio da kupi parfem „armani kod", a prodavačica je shvatila da je pričala sa čuvenim glumcem tek nakon što je on izašao iz prodavnice!

Iako je bilo najavljeno da će par nakon Goražda posetiti Srebrenicu, odnosno Memorijalni centar u Potočarima, odlučili su da se vrate u Sarajevo, gde su ručali u zgradi EU na Skenderiji. Nakon toga otputovali su u Tivat, odakle će se zaputiti ka Dubrovniku.

Odlično obavešteni izvori Pressa bliski UNHCR-u otkrivaju da je par u nedelju u Sarajevo stigao iz Venecije privatnim avionom, a kroz carinu su prošli bez kontrole. Tek kasnije saznalo se da je poseta bila ranije dogovorena.

- Po sletanju na aerodrom u nedelju, UNHCR-ovim blindiranim vozilom „tojota RAV 4" odvezeni su se u hotel „Evropa" u centru grada, gde su ostali do ponedeljka ujutro, kada su započeli posete unapred dogovorenih lokacija. Par je došao bez dece, koja su ostala u Veneciji sa porodicom Džonija Depa, Anđinim partnerom u filmu „Turista" - kaže naš izvor.

Andjelina Džoli i Bred Pit u Bosni

Humanitarni turnir

Direktor Granične policije BiH Vinko Dumančić rekao je da je poseta slavnog para bila najavljena ranije.

- Znao sam da dolaze, ali su tražili da to bude u strogoj tajnosti - rekao je on.

Zvanično su demantovane informacije da je par svratio u američku ambasadu i da je u BiH došao zbog „Sarajevo film festivala". Kako navodi jedan portal, Bred i Anđa trebalo bi da posete bosanske piramide u Visokom, gde je glumica Arči Pandžabi, kao specijalna Anđelinina izaslanica, 2009. boravila da bi utvrdila može li se oko piramida organizovati veliki humanitarni maraton.

Imaju šestoro dece

Anđa iz braka sa Bredom  ima troje dece. Šajlo Nuvel rođena je 2007. u Namibiji, a godinu dana kasnije glumica je na svet donela blizance Vivijen Maršelin i Noksa Leona.

Lepa Anđa ima i troje usvojene dece. Medoksa Čivana, kambodžanskog dečaka usvojila je 2002. dok je bila u braku sa Bilijem Bobom Torntonom.

Tek što je započela vezu sa Pitom, usvojila je devojčicu iz Etiopije Zaharu Marli 2006. Dva meseca pre rođenja Šajlo, par je usvojio još jednog dečaka Paksa Tijena iz Vijetnama.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Trudnica napušta Operaciju Trijumf
Trudnica napušta Operaciju Trijumf
Play - Niggor i Vlado Georgijev - Puklo drugarstvo?
Niggor i Vlado Georgijev - Puklo drugarstvo?
Play - Srbija traži Evropsku zvezdu
Srbija traži Evropsku zvezdu
Play - „Brejkersi“ traže snimke koncerata
„Brejkersi“ traže snimke koncerata
Play - Ana Kokić ponovo trudna
Ana Kokić ponovo trudna
Play - Sve srpske udavače
Sve srpske udavače
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt