Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Anabela o raskidu - Mladen me nije varao ljubav je nestala
15.01.2011.
Izvor: Press Online

Anabela o raskidu - Mladen me nije varao ljubav je nestala
Zbrka.com

ANABELA: Jedini pravi razlog našeg raskida je taj što su ljubav i emocije nestale! Danima smo se raspravljali i na kraju odlučili da je došao kraj.

Pop pevačica Anabela Bukva otvorila je dušu za Press posle raskida sa zgodnim manekenom Mladenom Radulovićem. Prema njenim rečima, njih dvoje su se rastali pošto su shvatili da su ljubav i emocije nestale, a ne zbog Mladenovih prevara i slabosti prema alkoholu, kako se danima priča po beogradskoj čaršiji.

- Toliko je priča krenulo posle našeg raskida, da mi se bukvalno sve smučilo. Budalaštine su da sam Mladena ostavila jer me je varao i zato što je pio. Takve priče apsolutno ne zavređuju moj komentar! Da li vam ja ličim na nekoga ko bi sebi to dozvolio? Kao dvoje odraslih i normalnih ljudi, rešili smo da se raziđemo. Nema mesta za spekulacije. Jednostavno, ljubav se izgubila, emocije su bile sve slabije i shvatili smo da je kraj - rekla je Anabela na početku našeg razgovora.

Na pitanje kako je preko noći došlo do kraja ljubavi kada su do juče najavljivali venčanje i proširenje porodice, Anabela kaže da njihov odnos već duže vreme nije bio kvalitetan.

- Kod mene se ništa ne dešava preko noći, pa ni raskid. Već neko vreme pojedine stvari nisu funkcionisale, a nas dvoje smo mislili da možemo da ih prevaziđemo. Danima smo se raspravljali i završilo se ovako kako jeste - raskidom! Uopšte nije bitno ko je kome okrenuo leđa, bitno je da smo se rastali civilizovano, bez teških reči - navodi Anabela, koja otkriva da je u životu oguglala na ovakve udarce i da više ništa ne može da je zaboli.

- Nije mi jasno zbog čega svi od mene očekuju da plačem i patim?! Nemam više suza, naročito ne za muškarce. Vremenom sam oguglala na probleme kojima me život šiba, tako da mi ovo nije ni po čemu nepoznato emotivno stanje - kaže zgodna pevačica.

Anabela otkriva da se nije razočarala u muškarce, ali da jedan period želi da bude sama, posvećena ćerkama Luni i Nini, kao i promovisanju svog poslednjeg albuma „Igra sudbine".

- Iako ne mogu da kontrolišem emocije, posle ovog raskida želim da bar neko vreme budem sama, moram da razbristrim misli. Nije lako, ali moja najveća podrška su moje ćerke, prijatelji i publika koju obožavam. Nastavljam sa promocijom CD-a koji je odlično prihvaćen, a onaj ko bude želeo da osvoji moje srce, bogami će morati da se debelo pomuči - rekla je Anabela uz osmeh.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - VB VIP 2010 - Era i Lepa pravdu traže na sudu
VB VIP 2010 - Era i Lepa pravdu traže na sudu
Play - Pomirile se Lepa Brena i Dragana Mirković
Pomirile se Lepa Brena i Dragana Mirković
Play - Marijan zaradio tešku upalu pluća
Marijan zaradio tešku upalu pluća
Play - Nemanjina porodica na stubu srama
Nemanjina porodica na stubu srama
Play - Tuča godine
Tuča godine
Play - Nives Celzijus - Gola istina u Srbiji
Nives Celzijus - Gola istina u Srbiji
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt