Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Ana Nikolić i Mima Karadžić zajedno na odmoru
15.01.2009.
Izvor: Blic Online

Ana Nikolić i Mima Karadžić zajedno na odmoru
Zbrka.com

Glumac Milutin - Mima Karadžić i pop pevačica Ana Nikolić iskoristili su novogodišnje praznike da se odmore od posla i nekoliko dana provedu zajedno. Njihovo prijateljstvo koje je započelo krajem leta, pre nekoliko meseci je preraslo u strasnu ljubav koja se razbuktala tokom praznika.

Mima je odmor od desetak dana iskoristio da poseti rodnu Crnu Goru, a pridružila mu se i zanosna pevačica. Mima i Ana su nekoliko dana uživali razmenjujući nežnosti, a iako nisu spremni da obelodane svoju vezu, odavno je svima jasno da se među njima dešava nešto više od prijateljstva.

U prilog tome govori i činjenica da je Ana nedavno bila počasni gost na promociji nove serije „Pare ili život” koja se već nekoliko nedelja emituje na Televiziji „Pink”, a koju realizuju Mima i njegov brat Milan Karadžić. Nekoliko dana potom viđeni su u jednoj poznatoj beogradskoj vinoteci kako razmenjuju nežnosti.

Ana i Mima su se upoznali letos na Crnogorskom primorju, ali je Ana tada bila u vezi sa Matijom Ćorkovićem. Ta veza je ubrzo bila okončana i baš tada rodila se ljubav koja traje već nekoliko meseci. Iako se Nikšićanin i privlačna Paraćinka prave da su samo dobri drugari, upućeni tvrde da ih vežu strasne emocije. A pored ljubavi i strasti uskoro će ih, verovatno, povezivati i poslovni dogovor, jer Mima trenutno razmišlja da Anu, koja je već nekoliko puta izrazila želju da se oproba kao glumica, angažuje za epizodnu ulogu u seriji „Pare ili život”.

Pre ove veze i Mima i Ana su imali burne ljubavne životne priče. Mima je već jednom bio u braku, a pre nekoliko meseci je okončao dugu vezu sa pravnicom Jasminom Milivojević. Glumca, koji važi za velikog šarmera, jednom je čak zaprosila devojka sa kojom je bio samo dva dana. Anu, koja je u vreme kada je upoznala Mimu bila u vezi sa Matijom Ćorkovićem, često su u medijima udavali.

Osim što je bila u vezi sa biznismenom Mišom Radulovićem i Banetom Vučelićem, sinom političara Milorada Vučelića, Anu su povezivali sa hrvatskim biznismenom Stipom Lijanovićem, te sa izvesnim egipatskim biznismenom Jusufom, pa čak i sa Acom Lukasom.

Anina prva ljubav

U petnaestoj godini sam se zaljubila. Bio je osam godina stariji od mene, što je za to vreme bilo nepojmivo. Sećam se da je moj otac, pošto je radio pri vojsci, alarmirao prijatelje da se raspitaju ko je taj momak. Pošto su prikupljene informacije, usledilo je porodično zasedanje na kojem je majka odigrala ključnu ulogu - objasnila je tati da je najbolje da se ne mešaju, jer ko zna šta bi moglo da se desi u suprotnom - otkrila je nedavno Ana kada se prvi put zaljubila.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Zvezde Granda u Velikom Bratu
Zvezde Granda u Velikom Bratu
Play - Švaba - Vreme prolazi rane ostaju
Švaba - Vreme prolazi rane ostaju
Play - Sonja Savić snimila film o „Šarlu Akrobati“
Sonja Savić snimila film o „Šarlu Akrobati“
Play - Delije tukle Koromana
Delije tukle Koromana
Play - Jelena ima a Ana nema dečka
Jelena ima a Ana nema dečka
Play - Nataša Bekvalac - Borba sa tumorom
Nataša Bekvalac - Borba sa tumorom
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt