Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Ana Ivanović na Evroviziji
12.01.2008.
Izvor: Blic Online

Ana Ivanović na Evroviziji
Zbrka.com

Na finalu „Evrovizije“ koje se održava 24. maja u „Beogradskoj areni“, osim dva voditeljska para pojaviće se i nekoliko eminentnih Srba iz sveta umetnosti, sporta, kulture... Ana Ivanović, čuvena teniserka, ipak će učestvovati na ovoj prestižnoj muzičkoj manifestaciji. Tako će želja Aleksandra Tijanića, direktora Javnog servisa koji je još u avgustu najavio tu mogućnost, biti ispunjena. Ali ne samo njegova želja, jer je ta ideja u narodu s oduševljenjem prihvaćena.

- Ponudu da vodim „Evrosong“ doživela sam kao veliku čast. Stvarno sam bila presrećna - govorila je Ana Ivanović letos, a juče je za „Blic“ ispričala:

- „Evrovizija“ je festival koji od malih nogu pratim i volim. U mojoj kući je to uvek bio poseban događaj. Svi bismo se okupili oko televizora: otac Miroslav, mama Dragana, brat Miloš i ja. Porodično smo pratili takmičenje cele Evrope i iz sveg srca navijali za našu zemlju. Radovali smo se svakom poenu koji bi dobila naša pesma. Naravno, najsrećnija sam bila prošle godine kada je Srbija pobedila - kaže Ana.

Čuvena teniserka ističe da bi mnogo volela da bude voditelj na tako prestižnom festivalu koji se prvi put održava u Srbiji, ali da zbog obaveza ne bi imala vremena da se pripremi za tako nešto.

- Neću moći da vodim takmičenje, ali volela bih da nekako budem uključena u to. Termin „Evrosonga“ je samo dva dana pre Rolan Garosa pa će sve ići malo teže, ali videćemo. Daću sve od sebe da se pojavim na toj manifestaciji - obećava Ana.

Aleksandar Tijanić, direktor Javnog servisa, daje sve od sebe da čuvenu teniserku 24. maja dovede u „Beogradsku arenu“, makar na sat vremena.

- Bićemo počastvovani učešćem Ane Ivanović na „Evroviziji“. Još uvek razgovaramo sa kancelarijom koja vodi njene poslove. Postoji nekoliko uloga u kojima bi Ana mogla da se pojavi na „Evrosongu“, ali neću otkriti o čemu je reč. Želim da to bude iznenađenje za gledaoce - kaže Tijanić.

Na pitanje da li će osim Ane biti još eminentnih gostiju iz našeg javnog života, direktor RTS odgovara:

- Biće još nekoliko istaknutih Srba koji su na vrhu uspešnosti u svetu filma, muzike, sporta... Tako ćemo gledaocima iz celog sveta, a očekuje se da će ih biti čak 300.000.000, poslati poruku: „Ovo su Srbi! Ovakvi su svi Srbi!“ - objašnjava Tijanić.

Voditelji „Evrovizije“ još nisu odabrani. Ditrektor javnog servisa kaže da će biti dva voditeljska para.

- Jedan par biće pobednici takmičenja „Evropsko lice“, a o drugom paru ćemo razgovarati kada se bude znalo ko je prvi par - kaže prvi čovek RTS-a.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Ana Nikolić - Dekintirana
Ana Nikolić - Dekintirana
Play - Miloš Bojanić na saslušanju
Miloš Bojanić na saslušanju
Play - Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
Play - Veliki brat VIP u novoj scenografiji
Veliki brat VIP u novoj scenografiji
Play - Ivana Škorić VB voditeljka?
Ivana Škorić VB voditeljka?
Play - Maju Nikolić ostavio dečko?
Maju Nikolić ostavio dečko?
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt