Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Aco Pejović - Estrada nije za žene
21.09.2010.
Izvor: Press Online

Aco Pejović - Estrada nije za žene
Zbrka.com

Folk pevač Aco Pejović, koji će solistički koncert održati 1. oktobra u Hali „Pionir", u intervjuu za Press otvoreno govori o lošim stranama estradnog posla i otkriva zašto nikada ne bi dozvolio da mu se ćerke bave pevanjem!

Aco na svom prvom velikom koncertu u Beogradu, posle deset godina karijere, najavljuje dosta dobre kvalitetne muzike i kaže da neće poput nekih svojih kolega izvoditi vratolomije po bini kako bi na taj način skrenuo pažnju na sebe.

- Mislim da je tek sada došao pravi momenat da napravim koncert, kada iza sebe imam šest albuma. Čekao sam da imam šta ljudima da predstavim, a ne da pevam tuđe pesme. Mene dugo nije interesovalo da snimam albume i kasno sam krenuo da gradim karijeru. Živeo sam u kafani i tek na nagovor kumova i prijatelja zakoračio u javnu sferu.

Zašto si se odlučio da koncert praviš u Hali „Pionir", a ne u „Beogradskoj areni"?

- Uvek sam bio mimo ljudi! (smeh) Nisam se uplašio „Arene" jer i u „Pioniru" može da stane veliki broj ljudi. Kada sam bio početnik, svi tada veliki pevači počeli su svoje koncertne turneje u „Pioniru", tako da kada je osvanuo dan da ja priredim svoju muzičku noć, nije bilo dileme koji ću prostor izabrati.

Imaš li tremu?

- Imam onu vrstu treme kao kad se zaljubiš, pa osećaš leptiriće u stomaku. S obzirom na to da mi je prvi koncert, logično je da mi milion stvari prolazi kroz glavu. Osećam se kao da treba da se ženim pa brinem da li će svadba da protekne u najboljem redu i da slučajno ne zaboravim prsten ili pantalone da obučem za venčanje.

Hoćeš li da nam otkriješ ko će od gostiju da se pojavi na koncertu?

- Biće tri gosta iznenađenja, koja su moja tri jako dobra prijatelja i vrsna muzičara. Ne želim da otkrivam imena, ali biće to spoj tri generacije. Jedan predstavnik mlađe, srednje i starije generacije.

Hoće li na koncertu biti scenskog nastupa?

- Više sam se usmerio na dobru svirku, biće 14 muzičara, tri ženska i jedan muški vokal, ali neće biti igračica i nekog ludila. Na sve strane će postojati led ekrani i animacije, ali se neću paliti na bini, sletati, izvoditi „hali-gali" i spuštati se konopcima na glavu.

Jesi li izabrao pesme i imaš li dilemu kojom ćeš otvoriti svoj muzički spektakl?

- Pesme sam izabrao, ali redosled još uvek ne znamo. Imam problem kojom numerom ću otvoriti koncert, možda to bude pesma „Jelena" ili „Ne diraj mi noći".

Vidim mamuran si. Jesi li se to spremao za koncert?

- Jesam, u kafani jutros do pola šest. Bančio sam sa prijateljima.

Hoće li neka od tvoje tri ćerke da krene tatinim stopama?

- Ne bih svoju decu poslao u te vode ni za šta na svetu, a srećom ih i ne zanima ta branša. Estrada nije za žensko dete i mlade dame jer sam se nagledao svega i svačega kada su moje koleginice u pitanju. Svaka im čast šta sve istrpe u kafani, od gazda preko gostiju, ali junački to podnose.

Jesi li strog roditelj?

- Ima momenata kada urlam kroz kuću. Još uvek su male za izlaske, ali po tom pitanju nisam strog. Najstarija ide na pena-parti i gostovanja raznih di-džejeva i puštam je bez problema. Neke druge stvari me izlude, pa počnem da urlam.

Kako se boriš protiv obožavateljki i nepristojnih ponuda?

- Nikada se nisam borio sa obožavateljkama. Izem ti muškarca koji ne voli žene i kome ne prija da je u njihovom društvu. Nepristojne ponude brzo zaboravim, neke budu simpatične, pa me nasmeju, a ima i nekih bezveznih.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - VB 2009 - Kiki voli Vukašina
VB 2009 - Kiki voli Vukašina
Play - Darko Lazić kupio Audi A6
Darko Lazić kupio Audi A6
Play - Specijalne želje učesnika evrosonga
Specijalne želje učesnika evrosonga
Play - Seka vodi dečka na more
Seka vodi dečka na more
Play - VIP kladioničri - Liga poznatih kladioničara
VIP kladioničri - Liga poznatih kladioničara
Play - Severina šarmirala policiju
Severina šarmirala policiju
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt