Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
A šta imate od škole ? - Čitanku !
13.07.2008.
Izvor: Pravda

A šta imate od škole ? - Čitanku !
Zbrka.com

Индира је медицинска сестра, Мерима Његомир келнерица, Цеца ветеринарка, Џеј аутолакирер а Синан Сакић електро-варилац! Сека Алексић и Дара Бубамара имају завршене само основне школе!

Неда Украден једина има два завршена факултета - Правни и Филолошки

Драгана Мирковић је завршила средњу трговачку, али се нашироко хвалила и са курсом енглеског језика

Замислите да свом пријатељу кажете да овако изгледа један ваш дан: „Ујутро ћу да свратим код ветеринарке Цеце Ражнатовић да прегледа моје прасиће, а затим и мало ауто да средим код аутолакирера Џеја Рамадановског. Кад год возим преподне, зауставља ме онај саобраћајац Миле Китић. Мораћу да скокнем у сервис до електро-вариоца Синана Сакића, а онда ћу да поподне позовем мајстора

Маринка Роквића да ми поправи фрижидер! Предвече идем код фитнес тренера Наташе Беквалац да ме мало измасира, а увече у кафаницу код келнерице Мериме Његомир да прочистим усну дупљу. За сутра сам оставио шопинг у продавницама у којима раде Јелена Карлеуша, Стоја, Тина Ивановић и Тања Савић".

Како вам ово звучи? Уврнуто. А било би реално да се сви они нису отиснули пут естраде и постали звезде и звездице. Повод рекапитулације школовања наших старова је најновија вест да је фолк певач Халид Муслимовић, у 47. години одлучио да упише Колеџ за информатику и менаџмент у родном Приједору. Тренутно чисти човек прву годину. Зато и крећемо тим редоследом - од факултетлија до основаца.

Неда Украден је једна од најобразованијих на естради, јер једина има два завршена факултета - Правни и Филолошки! Ту су и браћа доктори Сандро и Никица Марковић из „Прслук бенда" који имају завршен медицински факултет, али и познати бубњар Драгољуб Ђуричић који у својим рукама има диплому на Академији ликовних уметности.

Најпопуларнији поп певач Здравко Чолић завршио је Економски факултет, али је често најављивао да би желео и да магистрира. Са друге стране, нећкао се јер зашто би губио годину због учења и тако пропустио многобројне тезге „које живот значе". Горан Бреговић води се као апсолвент јер није дипломирао на Филолошком факултету, а у његовом рангу је и Бора Ђорђевић који није дипломирао позоришну организацију. Цеца Ражнатовић завршила је Средњу ветеринарску школу, као ветеринарски техничар - одсек свињарство. Лепа Брена желела је да заврши Вишу туристичку школу, али се на томе све и завршило, тако да је диплома остала да сачека нечије друге руке.

Маса певачица има завршену средњу трговачку школу. Ту су Стоја, а и „бунда од нерца" Тина Ивановић, баш као и Тања Савић, с тим што је Тања ишла редовно до треће године, а четврте се, због све чешћих тезги, „ратосиљала" ванредно. Јелена Карлеуша је неколико пута прекорачила праг гимназије, али се вратила убрзо у рикверц и одлепршала у средњу трговачку. У исту школу је ишла и Драгана Мирковић, али и не само то! И врапци на грани знају колико се хвалила да је завршила и курс енглеског језика. Цонгратулатион!

Интересантно је да је Шабан Шаулић једини певач, који ради оно за шта се и школовао -има диплому за соло певање средње музичке школе. Жељко Јоксимовић је једном приликом имао занимљиво објашњење рекавши да је завршио Музичку академију, али да није дипломирао (!?). Наиме, остало је још „само" да дипломира, али каже, то је за њега као да је завршио.

Краљ дискотека Миле Китић има завршену Саобраћајно-техничку школу, док је његов колега Синан Сакић електро-варилац, а Џеј Рамадановски аутолакирер. Индира Радић је завршила средњу медицинску, па је једно време и „мантала" бели мантил у Загребу. Наташа Беквалац је, како је рекла, искључиво због родитеља завршила и Вишу школу за спортске тренере у Новом Саду 2003. године.

Жељко Самарџић је завршио средњу техничку школу, „мајстор" Маринко Роквић има завршену средњу електротехничку, а Мерима Његомир средњу угоститељску и има звање - келнерице.

Гимназију су завршили Гоца Маринковић, Марина Туцаковић, Ана Бекута и Маја Маријана док је Драган Којић-Кеба уписао Вишу економску и - стао. Осмогодишње школе имају партнери из „Великог брата" Андрија-Ера Ојданић и Зорица Марковић, као и Злата Петровић и Љуба Аличић. Од актуелних имена, Дара Бубамара није завршила ни средњу саобраћајну школу! Сад је бар јасно, зашто је са Лакијем онолико волела луде аутомобиле. И Сека Алексић од образовања има само осам разреда „основне", коју је похађала у селу Липолист, јужно од Шапца.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Vlado Georgijev u Sremskim Karlovcima
Vlado Georgijev u Sremskim Karlovcima
Play - Kuća snova - Pobednici Saša i Saška
Kuća snova - Pobednici Saša i Saška
Play - Tijana Dapčević ulazi na Farmu
Tijana Dapčević ulazi na Farmu
Play - Skandali, blamovi i lova,srećna vam Nova !
Skandali, blamovi i lova,srećna vam Nova !
Play - Marija Šerifović u vezi sa Hrvaticom ?
Marija Šerifović u vezi sa Hrvaticom ?
Play - Seka Aleksić i Dara Bubamara nisu u svadji
Seka Aleksić i Dara Bubamara nisu u svadji
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt