Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  filmovi
EX YU FILMOVI OPISI BESPLATNO

Filmovi

Serije

Predstave

zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Serije - Opisi besplatno nazad kompletan spisak  
Zbrka.com
Ono kao ljubav
Godina: 2009. Ono kao ljubav
Zemlja: Srbija
Režija: Gorčin Stojanović
Uloge: Nataša Marković, Bojana Stefanović, Sonja Kolačarić, Sergej Trifunović, Nikola Kojo, Ljubomir Bandović, Srđan Miletić
 
Ono kao ljubav

Prvi serijal serije "Ono kao ljubav" čini 20 epizoda koje potpisuje izuzetan autorski tim koji predvođen rediteljem Gorčinom Stojanovićem.

Serija "Ono kao ljubav" predstavlja romantičnu ljubavnu komediju situacije (sitkom) koja prati živote tri ljubavna para povezana mestom stanovanja i omiljenim lokalnim kafićem. Vrhunska ekipa glumaca predvođenih rediteljem Gorčinom Stojanovićem, oživela je tekst koji svojom duhovitošću na šarmantan način vodi publiku kroz situacije u kojima će se uz osmeh i sami prepoznavati.

Ljubav povezuje i stvara obrte u odnosima tri para od kojih je jedan par u braku (Nataša Marković i Ljuba Bandović), drugi par u dugogodišnjoj vezi koja bi trebalo da se kruniše brakom (Bojana Stefanović i Nikola Kojo), i treći par koji je tek na pragu veze (Sergej Trifunović i Sonja Kolačarić).

Prave male glumačke bravure u seriji su ostvarili i sporedni likovi, pre svih Vesna Trivalić, koja igra Srđanovu (N. Kojo) bivšu ženu i Srđan Miletić, u ulozi "lokalnog blejača" koji veći deo vremena provodi u kafiću i kao takav predstavlja svojevrsnog hroničara događaja i društva.

Netipično za klasičan sitkom, serija "Ono kao ljubav" uz 7 glavnih glumaca ima i više od 70 epizodnih likova. Interesantno je da se brojnim poznatim glumcima serija toliko dopala da su, iako čine sam vrh domaćeg glumišta, prihvatili da igraju epizodne uloge, pa će se gledaoci družiti i sa Brankom Petrić, Draganom Nikolićem, Danicom Maksimović, Svetlanom Bojković, Feđom Stojanovićem, Brankom Cvejićem, Banetom Trifunovićem, Đuzom Stojiljkovićem, Draganom Jovanovićem, Gordanom Kičićem i mnogim drugima.

Kao "gostujuće zvezde", čije pojavljivanje seriji "Ono kao ljubav" daje dodatnu dinamiku i kvalitet, pojavljuju se i mnogobrojne ličnosti iz javnog života - sveta muzike, mode, novinarstva i sporta, poput tenisera Janka Tipsarević, muzičara - Kemala Montena, Masima Savića, Đuleta Van Goga, Srđana Gojkovića Gileta, sastava Beauty Kvins, novinara - Dušice Spasić, Đorđe Mićića i Đorđa Maričića, manekenki - Jelene Trninić i drugih.
 

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Zbrka.com
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt