Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  filmovi
EX YU FILMOVI OPISI BESPLATNO

Filmovi

Serije

Predstave

zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Filmovi - Opisi besplatno nazad kompletan spisak  
Zbrka.com
Pogled s Ajfelovog tornja
Godina: 2005. Pogled s Ajfelovog tornja
Zemlja: Srbija
Režija: Nikola Vukčević
Uloge: Marija Vicković, Branislav Trifunović, Svetozar Cvetković, Irfan Mensur, Sergej Trifunović, Petar Božović, Darko Rundek, Varja Ðukić, Andrija Milošević, Dubravka Vukotić, Pavle Ilić
 
Pogled s Ajfelovog tornja

Postoje zakoni jači od propisanih. Veliki su to znali još dok su bili deca...

Marijana je lepa i bogata dvadesetpetogodišnja devojka. Kada je imala 16 godina, kratka ljubavna afera sa šefom njenog oca pretvorila se u traumu.

Marijanin otac, ginekolog, tada nije uradio ništa da zaštiti svoju kćer - a za to ćutanje i "diskreciju" dobio je od svog šefa priliku za brzo napredovanje i učestvovanje u skupim ilegalnim abortusima. Pored toga, dobio je i Marijaninu mržnju za sva vremena.

Danas, deset godina kasnije, na osnovu svega toga - Marijanina porodica je bogata, uspešna i omiljena u tzv. elitnom društvu, a njen otac je čuveni ginekolog koji saraduje s mnogim privatnim klinikama i ima specijalnu klijentelu.

Na drugoj strani, Marijana je izrasla u lepu i veoma privlačnu devojku, studira medicinu - i svom ocu se sveti na svoj neobičan način: prostituišući se isključivo s njegovim kolegama, ne bi li to ugrozilo očevu reputaciju (smatrajući da je to jedini mogući način za osvetu).

Ona je svesna da to nije pravi način za osvetu - jer se ni sama ne oseća najbolje u svemu tome, ali u nedostatku druge mogućnosti ipak ne posustaje.

Marijana upoznaje mladića Vanju, skulptora iz predgrađa, u koga će se zaljubiti i koji će joj otvoriti prostore ljubavi i poverenja, postajući specifičan razlog da ona prestane sa svojim načinom osvete.

Ipak, ta dva sveta - svet prostitucije i osvete na jednoj strani i svet Vanje i ljubavi na drugoj - neće moći da žive zajedno. Dolazi do sukoba s mogućnostima za nastanak još težih posledica.

Svojim likovima i fabulom ovaj film govori o jednom teškom vremenu u kome je sve na prodaju; istovremeno govori o ljubavi, koja je jedini put za izbavljenje iz balkanskog ludila.

 

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Zbrka.com
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt