Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Jelena Karleuša trudna - Neće na trudničko
19.03.2008.
Izvor: Sve vesti

Jelena Karleuša trudna - Neće na trudničko
Zbrka.com

Jelena Karleuša bi stvarno mogla da se pohvali da je ovih dana nema gdje nema… Za Novosti je dala intervju gdje između ostalog kaže kako u budućnosti možemo očekivati veliki koncert u beogradskoj Areni koji će biti nešto novo za naše prostore. Ne znam da li JK ima dovoljne financije da iskopira recimo koncert Spice cura ili Madonne? Ja ništa originalno ne očekujem od nje.

Na pitanje novinara Novosti da li se možda brine da druge pjesme pored Tihog Ubice neće imati šanse da se probiju kod publike ona kaže: Ne, jer je to balada, a one imaju drugačiji put ka srcima publike. U klubovima su aktuelne pesme “Ko ti to baje” i “Jedna noć i kajanje”. Za manje od sedam dana rasprodat je ceo tiraž albuma, više od 150.000 primeraka, čime je oboren rekord koji sam držala sa albumom “Magija”.

Novosti: Oko spota za “Tihog ubicu” digla se baš velika prašina…

JK: Ne znam ko može bilo šta negativno da kaže za spot koji je tehnički besprekorno odrađen. Snimali smo filmskom kamerom. Ali, kvazi-novinari počeli su da pljuju spot i upliću u lošem kontekstu Karlovačku gimnaziju u kojoj je snimljen, a da on još nije bio završen u montaži. Pre mene su znali kako spot izgleda! Nisam davala izjave, jer sam očekivala da će sve to demantovati prvo emitovanje spota. To je jedini spot koji je gotovo u celosti emitovan u nacionalnom Dnevniku RTS. Bolji marketing nisam mogla ni da zamislim. Želja mi je da pre nego što odem na odmor, uradim i spot za pesmu “Ko ti to baje”. Ako je “Tihi ubica” izazvao buru, onda će novi spot izazvati cunami.

Novosti: Hoćeš li ići na trudničko bolovanje? JK: Pošto Duško ima mnogo obaveza, čekamo letnju pauzu u prvenstvu da obavimo venčanje u junu ili julu. U tom periodu ću se povući na dva-tri meseca, a onda nastavljam gde sam stala. Imam u planu da postavim na noge JK kolekciju i pokrenem masovnu proizvodnju garderobe. Time ću popuniti slobodno vreme. Ne znam zašto trudnice doživljavaju kao invalide, žene koje treba da sede kod kuće, goje se, nose široke majice i pantalone svojih muževa… To su balkanski stereotipi. Mislim da trudnice mogu i te kako da budu seksi. Ja sam seksi trudnica.

Novosti: Šta bi volela da dobiješ - dečaka ili devojčicu? JK: Mnogo sam želela da postanem majka i bila bih nezahvalna kada bih rekla šta bih volela da dobijem. Stvarno mi je svejedno, mada svi u mom okruženju misle da ću roditi dečaka iz samo njima poznatih razloga.

Novosti: Razmišljaš li o imenima? JK: Rano je. To ću ostaviti za poslednje mesece trudnoće.

Novosti: Opiši momenat kada si saznala da si u drugom stanju. JK: Mislila sam da je to još jedna lažna uzbuna. Imala sam koncert u Sloveniji i pred sam izlazak na scenu nije mi bilo dobro. Mislila sam da je to od uzbuđenja, mase ljudi, umora. Jedva sam odradila koncert, a kada je publika na kraju nastupa tražila bis, nisam mogla da izađem. Bilo mi je loše, ali nisam ni pomišljala na trudnoću. Ujutru, kada sam se vratila u Beograd, uradila sam test i pojavile su se famozne dve crtice.

Novosti: Kako je mama Divna odreagovala na tu vest? JK: Odmah je sebe nazvala baka Divna. Na sav glas je govorila: “Konačno ću postati baka”. Bio je to dirljiv momenat.

Novosti: Hoćeš li ponoviti maminu grešku i ostati pri jednom detetu? JK: Možda to i nije greška. Rodila je jedno, ali vredno dete. S obzirom na to da Duško želi bar troje, neću se zaustaviti na jednom detetu. Ma, biće kako Bog da! I ovo je veliki dar od Boga.

Kako je reagovao njen budući suprug Duško, Jelena kaže: Prvo šok, pa tajac, onda me je pitao da li sam sto odsto sigurna, a onda je nastala euforija. Od uzbuđenja mu je drhtao glas. Radili smo na tome pola godine, ali svaki put je bila lažna uzbuna. Kada se to stvarno dogodilo, nismo mogli na pravi način da pokažemo radost. Duško je mlad i trebalo mu je vremena da shvati šta ga je snašlo. Javila sam mu ujutru, a uveče mi je stigla ogromna korpa crvenih ruža sa ceduljicom na kojoj je pisalo - “Za moja dva anđela”. On je ponosni budući tata i svima govori kako ću mu roditi centarfora.

O planovima za koncert kaže: Sa svakim albumom pokušavam da nađem sponzore koji bi mogli da finansijski isprate moje megalomanske planove. Nije mi cilj da na sceni imam dobru pozadinu, bend i prateće vokale. Od mene se uvek očekuje više. Od Jelene Karleuše se očekuje spektakl. Ono što sam zacrtala mnogo košta, minimum pola miliona evra, ali to moram da odradim. Koncert ću najverovatnije održati u “Beogradskoj areni”, jer jedino ona može da zadovolji sve moje zahteve.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - VB 2009 - Djole pobedio vremešnog Radišu
VB 2009 - Djole pobedio vremešnog Radišu
Play - Šako Polumenta - Prodao osamnaest karata za nastup
Šako Polumenta - Prodao osamnaest karata za nastup
Play - Baki hteo da bije Baneta
Baki hteo da bije Baneta
Play - Tamara Paunović - Sevnula guza
Tamara Paunović - Sevnula guza
Play - Ana Nikolić - Novi udvarač
Ana Nikolić - Novi udvarač
Play - Mitar Mirić spopadao Uršku i pobio se sa Nemanjom
Mitar Mirić spopadao Uršku i pobio se sa Nemanjom
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt