Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Anabela - Želim da se Gagi zaljubi na Farmi
17.03.2010.
Izvor: Press Online


Warning: getimagesize(/home/zbrka1/public_html/zanimljivosti-i-jet-set/images/anabela-zelim-da-se-gagi-zaljubi-na-farmi.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/zbrka1/public_html/zanimljivosti-i-jet-set/artikal.php on line 155
Anabela - Želim da se Gagi zaljubi na Farmi
Zbrka.com

Anabela Đogani, bivša supruga Gagija Đoganija, koji je preksinoć ušao u rijaliti šou „Farma", za Press kaže da nije gledala ulazak novih VIP seljaka na imanje u Lisovićima, jer je sa dečkom Mladenom Radulovićem otputovala na Kopaonik.

Anabela otkriva da bi volela da Gagi u ovom rijalitiju pronađe srodnu dušu i da mu se dogodi ljubav baš kao njoj i Mladenu u „Velikom bratu".

- On je odrastao čovek i svašta je moguće. Slobodan je i volela bih da sretne srodnu dušu na „Farmi". Ja sam samu sebe sludela svojim zaljubljivanjem iako nisam htela da mi se to desi, bar ne u kući „Velikog brata".

Međutim, život je nepredvidiv, pa je tako svašta moguće da se desi i Gagiju. Eto, meni se desilo! Ipak, mi nismo u braku već godinu dana. Svako ima pravo da nastavi svoj život.

Ja mu od srca želim sve najbolje i na „Farmi" i u stvarnom životu - kaže Anabela i dodaje da ne zna pravi razlog zbog kojeg se njen bivši suprug prijavio u ovaj šou.

- Znala sam da će se Gagi takmičiti, ali se u to nisam mešala! Ne znam zašto je ušao na „Farmu" i da li sam ja razlog. Ne bih da to komentarišem. Mislim da ja nisam dovoljno kompetentna za tu priču. Ne znam šta je pozadina svega - tvrdi zgodna pevačica.

Prema Anabelinim rečima, ćerke Luna i Nina, koje ima iz dugogodišnjeg braka sa vođom grupe „Fanki Dži", navijaju za tatu i odlično su reagovale na to što će im se i drugi roditelj boriti za veliku novčanu nagradu u rijaltiju.

- Naše ćerke prate Gagija i naravno da navijaju za njega. One su na njegov ulazak gledale vrlo blagonaklono i pozitivno. Sigurno će im otac nedostajati, ali one su već velike i razumeju kako stvari stoje u našem javnom poslu.

Pošto sam pravična navijaću za onoga ko to zaista bude zaslužio, ali prvo moram da pogledam šta se tamo zbiva. Možda će to biti i Gagi, nikad se ne zna. On od mene nije tražio blagoslov za ulazak niti smo pričali o tome, ali svakako da mu želim sve najbolje i da pobedi, naravno - kroz smešak kaže Anabela.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Marijan polio Vendi hladnom vodom
Marijan polio Vendi hladnom vodom
Play - Mirza zabranio Insomniju Karleuši
Mirza zabranio Insomniju Karleuši
Play - Maja Nikolić - Firči ima mali...
Maja Nikolić - Firči ima mali...
Play - Raskinuli Leontina i Miki Perić
Raskinuli Leontina i Miki Perić
Play - Sava Radović napustio Farmu
Sava Radović napustio Farmu
Play - Katarina Živković pobednica trećeg serijala Farme
Katarina Živković pobednica trećeg serijala Farme
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt