Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
Svi filmovi na jednom mestu!!!
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  Radio uživo radio uživo
EX YU RADIO STANICE

Srbija
Bosna i Hercegovina
Dijaspora
Hrvatska
Crna Gora
Makedonija
Slovenija
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Makedonija - Radio uživo nazad sve radio stanice  
Zbrka.com
MX Radio   MX Radio
Lokacija: Ohrid
Makedonija
Bitrate: 96 kbps
Web: posetite websajt
Zbrka.com

  Ukoliko ne čujete radio stanicu, kliknite na ovaj link i slušajte radio stanicu direktno u WINAMP-u >>>.
  Info
-

-
-

Za slušanje ove radio stanice potrebno je da imate instaliran Winamp. Možete ga preuzeti sa ove lokacije.
Ako ne koristite Internet Explorer, kliknite na ovaj link.
Ako i dalje nema signala, Radio ne dostavlja signal kako treba.

 

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Zbrka.com

MX Radio
Koga sakaš da slušaš radio...

Lokacija: Ohrid, Makedonija
Sajt: www.mxradio.com.mk
Frekvencija: 101,2MHz stereo RDS
O nama:

MX - Radio е радио станица која емитува сигнал на подрачјето на Охрид, Струга, Дебар, Кичево.
Уште од првото вклучување и испраќање на првиот сигнал во далечната 1997година, како аматерска радио станица, стремежот беше да се постигне нешто до перфекција.

Започнавме со опрема која не задоволуваше ниту 1% од тоа што требаше да биде.

Но со добивањето на концесија, односно дозвола за работа, тоа го свативме дека една права радио станица треба да изгледа баш како нашата.

Сега МХ - Радио прерасна во професионална радио станица со професионалци и професионална опрема.
Кога спомнуваме професионална опрема подразбираме опрема како што е R.V.R., DB Electronica, SONY, VISION, D&R, TASKAM и многу други познати светски брендови.

Сите овие фирми се застапени во предавателниот и во техничкиот дел на оваа радиостаница.
Можеме да се пофалиме со најголема слушаност во овој регион.

Приоритет на нашата радио станица е да шириме култура, едукација и забава.

Со успешната работа стигнати сме до ова ниво на развиеност, без никакви донации на невладини или владини организации и сл. Тоа покажува дека сме либерална и непартиски обоена радио станица.

Можеме да се пофалиме дека колеги од Дојче Веле - Холандија беа присутни во нашите простории и дека сликаа да покажат на останатата екипа каква радиостаница има во Охрид, во Македонија.

Ова горе што го напишавме служи за вас како наш посетител на нашата веб страна но и за другите радиостаници како репер како треба да изгледа еден медиум после десет години постоење.

Direktno uklučenje u program: +389 46 262-101
+389 46 269-101
+389 46 255-290
Kontakt: MX – Radio
Ul:Makedonski Prosvetiteli bb
6000 Ohrid
R.Makedonija
+389 46 262-101
+389 46 255-290
+389 46 269-101
 
 
Svi najbolji filmovi na jednom mestu!!!

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt