Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  filmovi
EX YU FILMOVI OPISI BESPLATNO

Filmovi

Serije

Predstave

zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Serije - Opisi besplatno nazad kompletan spisak  
Zbrka.com
1001 noć - Šeherezada
Godina: 2010. 1001 noć - Šeherezada
Zemlja: Turska
Režija: Kudret Sabanci
Uloge: Halit Ergenç - Onur Aksal, Bergüzar Korel - Sehrazat Evliyaoglu, Tardu Flordun - Kerem Inceoglu, Ceyda Düvenci - Bennu Ataman, Metin Çekmez - Burhan Evliyaoglu, Tomris Incer - Nadide Evliyaoglu, Demir Ergun - Ali Kemal Evliyaoglu, Efe Çinar - Kaan Evliyaoglu, Merih Ermakastar - Mert, Bartu Küçükçaglayan Gani, Aytaç Öztuna - Seval Inceoglu, Yeliz Akkaya - Melek Ataman, Melahat Abbasova Mihriban, Meral Çetinkaya - Peride Aksal, Hazal Gürel - Burcu Evliyaoglu, Feyzan Çapa - Buket Evliyaoglu, Yonca Cevher - Füsun Evliyaoglu, Mert Firat - Burak Inceoglu, Dilara Kavadar - Nilüfer Aksal, Canan Erguder - Eda, Nazli Ceren Argon Arzu, Sevda Aktolga - Nurhayat, Suphi Tekniker - Yalçin, Ege Aydan - Engin, Ezgi Asaroglu - Duru, Gülseven Yilmaz - Nazan, Sennur Kaya - Firdevs
 
1001 noć - Šeherezada

Serija "1001 noć" je prva turska serija koja je emitovana u Srbiji. Prikazivana je na televiziji Fox/Prva od 8. marta do 10. decembra 2010. god. Serija je postigla fantastičnu gledanost i popularnost, kako u Srbiji tako i u ostalim zemljama bivše Jugoslavije.

Serija ima 90 epizoda koje su podeljene u tri sezone. U Turskoj je emitovanje serije počelo u novembru 2006. a završeno je u maju 2009.

Šeherzada je talentovan arhitekta, zaposlena u velikoj građevinskoj kompaniji čiji su vlasnici Kerem i Onur. Obojica su uspješni i poznati biznismeni ali Onur, zbog lošeg iskustva u prošlosti, potajno gaji bijes i mržnju prema ženama.

Ipak, vjeruje da je Šeherazada drugačija od ostalih žena, ona plijeni ljepotom, posvećena je poslu i zahvaljujući njenom talentu kompanija osvaja prestižnu nagradu na takmičenju arhitekata i dobija izuzetno važan i skup projekat u Dubaiju.

U lijepu Šeherazadu je zaljubljen i Kerem, Onurov poslovni partner i najbolji prijatelj. Ta činjenica će narušiti prijateljstvo i unjeti dosta tenzije u njihov odnos. Ali Šeherazdu muče mnogo veći problemi. Njen sin jedinac boluje od izuzetno teške bolesti, leukemije i da bi preživio potrebna mu je hitna operacija koja iziskuje mnogo novca. Ona očajnički pokušava da obezbjedi sredstva i jedino je njen šef, Onur spreman da pozajmi novac. I to pod jednim uslovom - da provede sa njim jednu noć.

Šeherazada je spremna da učini sve kako bi spasila život sinu. Pristaje na Onurovu ponudu ne govoreći mu zašto joj je novac potreban. Nakon te noći Onur postaje opsjednut Šeherazdom. Čini sve da bude u njenoj blizini nudeći joj ponovo novac, ovaj put veću svotu. Šeherazada ne pristaje i počinje da traži drugi posao.

Onur je očajan, shvata da ne može da živi bez nje, a saznaje i pravi razlog zbog kojeg je pristala da spava sa njim... Preduzima sve da joj dokaže svoju iskrenu ljubav i spreman je na sve da je zadrži.

 

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Zbrka.com
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt